Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogdostak a buszon. Mit lehet tenni ilyen esetben? Valakivel fordult már elő?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Ma ahogy jöttem haza felé nagyon sokan voltak a buszon én is alig fértem el és még mögém is befurakodott egy srác.Hozzám ért így is rendesen de nem csináltam belőle problémát mondván hogy a tömeg miatt volt.És az egyik kanyarban jött a meglepetés amikor még jobban nekem dörgölőzött és már éreztem hogy felállt neki.Aztán bele markolt a fenekembe és elkezdte simogatni.Én persze totál betojtam ijedtségemben nem mert szólni.Szörnyű volt hogy végig ezt csinálta velem.Leszálltam hamarabb és inkább sétáltam mert már a sírás kerülgetett.Mit lehet csinálni az ilyen "fogdosókkal"?Még most is végig fut a hideg a hátamon ha rá gondolok...2015. febr. 4. 17:24
1/17 anonim válasza:
Minimum le kellett volna ordítanod a fejét, az ilyenek nem szeretnek konfrontálódni.
2/17 anonim válasza:
Ordibált el hogy ne fogdosson már. Elég sok ember van a buszon, csak akad 1-2 jó lelkű ember aki azért segítene.
3/17 anonim válasza:
Biztos rossz lehetett...
Legközelebb legalább próbáld meg leverni, hátha össze jön.
6/17 anonim válasza:
Azért csinálta, mert így azt gondolhatta, hogy azért nem szólsz, mert esetleg élvezed. Hatalmas sikítás, tiltakozás, és te is megúsztál volna egy borzasztó élményt, és ő is tízszer meggondolja, mielőtt újra megpróbálja ezt valaki mással.
7/17 anonim válasza:
Az ordibálás jó ötlet szerintem is ilyen helyzetben, mert felhívja a helyzetre az emberek figyelmét és talán segít valaki. Szerintem meg is üthetted volna, mert szerintem ilyen helyzetben (akárcsak nemi erőszaknál, bár tudom, hogy az egy durvább dolog) az önvédelemnek számít.
8/17 anonim válasza:
könyökölj az arcába "véletlen" vagy hasába..
9/17 anonim válasza:
Az ilyeneket könnyü leégetni.
Elég, ha hangosan rászólsz. Ö szált volna le elöbb.
10/17 anonim válasza:
Erre a sztorira felállt a farkam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!