Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan valakivel, hogy visszautasította valaki, majd ő utasította vissza az illetőt, végül pedig összejöttek?
Figyelt kérdés
Persze fordítva is lehet. :)2015. febr. 3. 20:54
1/12 anonim válasza:
Majdnem. Egy visszautasítás kimaradt. Csak én küldtem el őt. Aztán meg összejöttünk. :D
2/12 A kérdező kommentje:
Azt is írjátok le, hogy ki volt a fiú, és ki a lány. :)
2015. febr. 3. 20:57
3/12 anonim válasza:
Első vagyok. Én vagyok a lány, ő meg nagyon kitartó fiú :)
4/12 A kérdező kommentje:
:)
2015. febr. 3. 20:58
5/12 anonim válasza:
az első válaszadó sztorija érdekelne kicsit bővebben
6/12 anonim válasza:
Nálunk is kimaradt egy visszautasítás. :)
A legjobb barátomat visszautasítottam,majd 1 év múlva összejöttünk. :)
7/12 anonim válasza:
Nem, de igazából egy ilyet lehet, hogy elkezdtem, bár szívesen kihagynám a második lépést.
8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy érted ezt? :)
2015. febr. 23. 21:12
9/12 anonim válasza:
Igen :) Az exem. Dobott engem, majd rám hajtott, de én visszautasítottam. Édes pillanat volt :) Azóta más párom van. Immár 4 éve :)
25/F
10/12 anonim válasza:
velem is volt nem lett belőle semmi jó,de nektek sokáig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!