Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert probalkozik harmadik alkalommal is egy pasi, ha par eve mar 2x is visszautasitotta egy csaj? Miert nem lep tovabb?
mert az esetek 99%ban az üldözés azonos a hódítással.
mondjuk úgy látszik itt az 1% belép.
kitartó gyerek nah.
én is időnként előhúzok ilyen talon nőket,mert folyamatosan fejlődik mindenki,főleg ha megtanul fejlődni.
és ha az előző 2-3 taktika nem jött be,akkor lehet a következő meg bejön.
kérdező, én úgy látom, hogy kicsit lenézed ezt a csávót.
Pont ilyen vagyok énis, hármat mondok:
- van benned valami különleges, ami a többi lányban nincs. Az én kiszemeltem kedves, aranyos, és nem felületes.
- talán picit félreérthetően viselkedsz. Oké részegen volt, de a hátsóját az ölemnek dörzsölte egyszer... enyhébb, de sokszor előfordult, hogy "nahát itt még nemis láttalak, fogsz ide járni?"
- semmilyen más lányt nem tud megközeliteni. Vagy barátjuk van, vagy nem adnak időt.
mi a baj amúgy vele? Hülye? Ronda? Nem jön be testileg? Vagy lelkileg? Miért nem kérdezed ezt meg tőle? Lehet hogy olyat mond, hogy beszarsz, mármint pozitiv értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!