Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit tennétek akkor, ha nagyon tetszene egy csaj és a harmadik randin kiderülne, hogy kukacos a csaj? (Magyarul shemale az illető. )
Figyelt kérdés
Megtörtént az eset, bár nem velem, hanem egy ismerősömmel. Nagyon bejött neki a csaj, randiztak, harmadik randin a csaj szűk farmerban volt és a lába között megmozdult valami. Ekkor derült ki, hogy shemale az illető. De amúgy teljesen nőies volt, szép is volt, semmi nem látszódott rajta. Ti mit reagálnátok ilyenkor?2012. febr. 22. 23:02
1/15 anonim válasza:
azonnal otthagynám és leordítanám, hogy miért nem mondta előbb
2/15 anonim válasza:
hát hirtelenjében az én "kukacom" biztos lelohadna.
3/15 anonim válasza:
A valóságban nekem sem lenne szükségem erre.
4/15 anonim válasza:
Spuri de nagyon gyorsan. Telszám öszetép, MSN-ről letilt, káromkodik egy nagyot és senkinek nem beszél az esetről SOHA.
5/15 anonim válasza:
Nem tudom! Jó, hogy mondod, be is üzemelek egy randi telefont! Ha kiderül, hogy transzival randizom, akkor beküldöm a telefont úgy ahogy van a Will It Blend című műsorba.
6/15 anonim válasza:
hatalmas kiábrándulás lenne az ilyen minden fiúnak
7/15 anonim válasza:
Mit tennék? Kiderülne, hogy fiúval randiztam 2-szer, azaz már a csókig is valószínűleg eljutottunk. Valószínűleg fel lennék háborodva, hogy ilyen madár voltam, hogy nem jön össze a "csaj" és hogy elpocsékoltam az időmet.
8/15 anonim válasza:
Lehet lehánynám... :S Pedig nem vagyok az a finnyás típus, de ez kihozná belőlem a dolgot. Aztán pedig megszakítanék vele minden létező kapcsolatot.
9/15 anonim válasza:
Fuhúúú...én nagyon megismerkednék már egy ilyen illetővel de nagyon ritka dolog,na meg általában gondolom a fiúkra buknak... :S
L/20
10/15 anonim válasza:
#4-es+lehánynám és tökönrugnám (tünyön el a f@rka)!!!a tökönrugás kicsittúlzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!