Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit tennétek akkor, ha nagyon tetszene egy csaj és a harmadik randin kiderülne, hogy kukacos a csaj? (Magyarul shemale az illető. )
én is akarok valakit aki elveszi a popsim szüzességét (:
19/bi/f
Heteró vagyok, de így belegondolva nincs kifogásom ellene, ELVÉGRE mikor csajnak hittem tetszett, tehát szexuálisan felizgatott (férfival vagy nőimitátorral sem azért nem lennék, mert társadalmilag elítélik, hanem mert szexuálisan taszít, de erről ebben az esetben nem beszélhetünk) de punci hiányában nem lenne tartós kapcsolat belőle. Az anális szexért nem rajongok, csak orális szexre pedig nem lehet tartós kapcsolatot alapozni.
Egyébként nem lehet, hogy a lábai között a farmerzsebben rezgő mobiltelefon mozdult meg? Vagy a farmer öve volt túl szorosra húzva? Velem rendszeresen megtörtént, hogy sátor formát vett fel ülőhelyzetben a cipzáros résznél, pedig nem állt a péló.
egy ilyet simán bevállalnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!