Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogdostak a buszon. Mit lehet tenni ilyen esetben? Valakivel fordult már elő?
Az ilyen fogdosók gyáva férgek. Teljesen kizárt, hogy utánad menjen, ne félj.
Ordibálni azért nem kell. Ha nem akarsz konfrontálódni, akkor csak szólj hátra, hogy "kérem uram, figyeljen egy kicsit, már harmadszor ér a fenekemhez". Finomabb verzió: "Legyen szíves, ne lökdössön".
Engem is be szoktak találni, mert olyan kis félénknek tűnök. A legutóbbi megjárta. "Véletlenül" egy kicsit hátrébb léptem, pont a lábára. Tűsarkúban. Abbahagyta :D Arra is gondoltam, hogy mondok neki valami olyasmit, hogy "ugye milyen kellemetlen, amikor az embert egy kemény tárggyal bökdösik", de aztán inkább letettem róla, mert felfogta, hogy hagyjon békén.
A lényeg az, hogy ne félj. Tényleg azt keresik, akiről feltételezik, hogy nem mer majd szólni. És abban sajna igaza van a 12-nek, hogy az erőszakolók is! Legyél határozott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!