Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már valakivel elő, hogy Valentin napon meg volt neki? :S
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pont Valentin nap-ra fog megjönni a mensim:S Nagyon el kedvteleníti a pasikat?2013. jan. 28. 15:43
1/9 anonim válasza:
Húha, bele ne halj... A valentin napot nem kéne ennyire felfújni...
2/9 Pretty Ballerina válasza:
Nekem meg volt, hogy Mikuláskor jött meg. Na az milyen szerinted? :D
3/9 Vicuska87 válasza:
Jaj ugyanmár... Valentin nap is ugyanolyan nap mint a többi, ráadásul, már túl van nyálazva!
5/9 anonim válasza:
Úgy nagyjából 1:27-hez az esélye, hogy pont azon a napon fog elkezdődni. Tehát a világon kb. minden 28-ik nőnek aznap jön meg.
Ha finomítjuk a dolgot, és nem csak egy napos rapid vérzéssel számolunk, akkor ennél nagyobb az esélye, hogy aznap még fog vérezni, de ezt már nem kívánom számolgatni neked, mert abszolút lényegtelen.
6/9 anonim válasza:
Idézném a legnagyobb okosságot a Valentin nappal kapcsolatban magyar ember szájából: "Én majd akkor tartok Valentin napot, ha a Time Square-n is tartanak busójárást." Ne aggódj, a pasik 95%-át a Valentin nap maga keseríti el.
7/9 anonim válasza:
Nekem idén pont karácsonykor jött meg:)
Marhára nem érdekli a férfiakat. A valentin nap egyébként is egy baromság. Mi nem is tartjuk.
8/9 anonim válasza:
Az amúgy mikor van? :D
Amúgy a pasik 99% szerintem alapból idegbajt kap a valentin-naptól :D
Akármit tervezel, romantikus vacsi, közös program, kis hancúr, biztos tök jó dolog, és BÁRMELYIK NAP jól fog neki esni :D bármikor lehet ám kedveskedni a másiknak :D
9/9 anonim válasza:
8-ashoz kiegészítésül, BÁRMELYIK NAP, KIVÉVE A VALENTIN NAPOT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!