Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a 15 éves barátomnak valentin napra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 17:02
1/8 anonim válasza:
egy kindert amit szétbontasz és kis papírt raksz bele amin egy "szopás" van amit nálad beválthat
2/8 anonim válasza:
Plüss macit! amit ha megnyomsz azt mondja ne csalj meg!
3/8 anonim válasza:
Venni semmit se kell.
Szerezni kell!
Szerezz neki egy jo kis estét!:D
2k ért egy jo kis bigi vagy pár ezerért egy jo kis bor jo mondjuk kicsik nem nagyon értékelik még ajo bort( nem is értem,hogy én mért tudom mé ha kicsit is tudom akkor is) és csábitsd el.
4/8 anonim válasza:
Jó korán bevásárolsz. Egy nintendot vegyél neki, de ha kijött a divatból akkor egy xboxt.
5/8 anonim válasza:
2. válaszoloXDXDXD
hát ez nagyon ott van :)
3. voltam
16/f
6/8 anonim válasza:
Ja és ha nincs rá pénzed akkor egy legot.
7/8 anonim válasza:
Nem értem, miért már csak az ajándékról szól az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!