Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin napra mit vehetnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napra mit vehetnek a baratomnak?

Figyelt kérdés
Semmi jo otletem nincs, szereti az autokat ezert gondoltam hogy kocsi alaku ulcstarto..de nem is lattam olyat meg az ugysem valami nagy durranas. Mit vehetnek vagy keszithetnek neki? :) Valaszaitokat elore is koszonom
2013. jan. 23. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

No ezért hülyeség a Valentin nap. Nem jobb meglepni mikor látsz épp olyat, ami tetszik neki és megveszed, mintsem KÉNYSZERBŐL vásárolni neki?

Mi sose tartottuk. Ekkora hülyeséget! Ez aztán a szeretet: kényszervásárlás.

Szerintem beszéljétek meg, hogy inkább meglepitek egymást évente 2-3x, vagy időközönként - és akkor tényleg meglepi, mert nem tudjátok mikor. 100x-ta jobb dolog!

2013. jan. 23. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoktunk neha vasarolni egymasnak meglepibol ha valami megtetszik :) de ez mas. Es mar mondta hogy van egy meglepetese szamomra majd..ugyhogy en nem allhatok ures kezzel, es nem feltetlenul kene vasarolni mert ez nem kenyszer szamomra hanem ajandekozni szeretnek valamit, amit ertekel es hasznal..nem pl egy szives parnat a parfumommel..valami ertekesebbet :)
2013. jan. 23. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:

holvan az még...

3 hét baszzus...

2013. jan. 23. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi nem tudtam hogy nem szabad elore gondolkozni :)
2013. jan. 23. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Huh, én minden évben elfelejteném ezt a napot, ha nem olvasnék gyakorit :D

De a kérdést olvasva megígértem a vőlegényemnek egy a szokásosnál is alaposabb "leápolást", téma ezzel letudva :D

Amúgy hogy értelmeset is írjak, szerintem az üveg, gravírozott kulcstartók nagyon klasszak, ha még nincs neki, akkor egy autós nem elvetendő ötlet.

2013. jan. 23. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Erre emis gondoltam :) marmint a kulcstartora :D de sajnos vagy nem sajnos nemreg kaptam egy kulcstartot tole, ami szives es a tarsa nala van..szoval hogy osszetartoznak :)
2013. jan. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!