Megbolondultam?
Szóval egyedül vagyok, senki sehol mégis felállok az íróasztalom mellől és egy kesztyű van a földön. De honnan? Beparáztam ez tény, de honnan került ide? Soha nem használtam ilyet, nem vettem.
Semmi ésszerű magyarázatot nem találok.
Mi történik?
az egyik lehetséges megoldás valóban egy kisebb, téridő-anomália létrejötte lehet.
A másik - szerintem valószínűbb verzió - egy erőteljes, nem anyagi természetű entitás "látogatása" a lakásodban. Egy tapasztaltabb lélek képes annyi energiát felhalmozni önmagában, melynek segítségével azután véghezviheti az általad említett dolgot. A célja az, hogy megrémisszen téged, a félelmed által pedig extra energiához jusson.
Egyszer eltöltöttem pár napot egy "terhelt" energiájú házban, ahol a házigazda egy ideges típusú, hiperaktív ember volt, aki napi szinten hatalmas veszekedéseket csapott a párjával. Ez a fajta viselkedés vonzza az itt ragadt lelkeket, akik számára az ilyesfajta érzelmek kiapadhatatlan erőforrást biztosítanak. Egy idő után annyira megerősödnek, hogy képesek az adott személyt belehergelni ezekbe a veszekedésekbe, illetve konfliktushelyzetekbe.
Ott, azon a helyen szinte tapintható volt ez a fajta feszült energia, és én is tapasztaltam fura dolgokat (elektromos eszközök "megbolondulása", tárgyak eltűnése). :)
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Reggel megnéztem a tavalyi naptáramat és pontosan egy évvel ezelőtti beírásom az volt hogy félek.
Pedig igazán nem jellemző rám.
Magyarázatot adni nem tudok.
Majd elmúlik.
Nekem volt olyan egyszer, hogy van egy műanyag füzet borító szerűség, amit egérpadnak használtam. Egyik este magától szétolvadt, de úgy hogy az egérnek meg a környezetnek semmi baja nem lett.
Pont azért használtam egérpadnak mert sík egyenes, de reggelre 1-2 centis barázdákkal volt tele, mintha valami nagy hőhatás érte vola.
De még a közelben se volt semmi hasonló...
49-es, próbáld ki a kanál hajlítást.
vegyél kézbe egy kanalat és a feje alatt egy két centivel a mutató és a hüvelykujjad között dörzsöld, és képzeld azt hogy meghajlik, elforog a kanál feje.....egy két percig ezt csináld, és ha nem történt semmi tedd félre azt a kanalat. Majd nézz rá egy nap múlva.
Van az energiának egy típusa, ami munkavégzésre sokféleképpen használható. Elképzelhető hogy te ezt tudat alatt tudod-tudtad használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!