Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megbolondultam?

Megbolondultam?

Figyelt kérdés

Szóval egyedül vagyok, senki sehol mégis felállok az íróasztalom mellől és egy kesztyű van a földön. De honnan? Beparáztam ez tény, de honnan került ide? Soha nem használtam ilyet, nem vettem.

Semmi ésszerű magyarázatot nem találok.

Mi történik?

2021. jan. 20. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 Grimfox ***** válasza:
26%
A stressz, és félelem okozta hányingerről tudok mesélni, csak nem akarok...
2021. jan. 20. 23:06
 42/63 anonim ***** válasza:
68%
Igen, meg.
2021. jan. 20. 23:17
 43/63 anonim válasza:
95%
Figyelj, lehet, hogy folytatódnak a furcsa események körülötted, azonban ha nem, ez a keztyű dolig örök rejtély marad. Azért ha lesz valami meséld el, mert ez az ügy egyre érdekesebb!
2021. jan. 20. 23:41
 44/63 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszem, hogy egy párhuzamos univerzumban egy kesztyűgyár van a lakhelyeden
2021. jan. 21. 00:03
 45/63 anonim ***** válasza:
70%
44 de ott használhat kesztyűt, takarítás közben.
2021. jan. 21. 01:04
 46/63 anonim ***** válasza:
79%
Remélem párhuzamos univerzumban gazdag vagyok és reggelre a garázsomban manifesztálódik egy AMG Mercedes
2021. jan. 21. 07:14
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

az egyik lehetséges megoldás valóban egy kisebb, téridő-anomália létrejötte lehet.

A másik - szerintem valószínűbb verzió - egy erőteljes, nem anyagi természetű entitás "látogatása" a lakásodban. Egy tapasztaltabb lélek képes annyi energiát felhalmozni önmagában, melynek segítségével azután véghezviheti az általad említett dolgot. A célja az, hogy megrémisszen téged, a félelmed által pedig extra energiához jusson.

Egyszer eltöltöttem pár napot egy "terhelt" energiájú házban, ahol a házigazda egy ideges típusú, hiperaktív ember volt, aki napi szinten hatalmas veszekedéseket csapott a párjával. Ez a fajta viselkedés vonzza az itt ragadt lelkeket, akik számára az ilyesfajta érzelmek kiapadhatatlan erőforrást biztosítanak. Egy idő után annyira megerősödnek, hogy képesek az adott személyt belehergelni ezekbe a veszekedésekbe, illetve konfliktushelyzetekbe.

Ott, azon a helyen szinte tapintható volt ez a fajta feszült energia, és én is tapasztaltam fura dolgokat (elektromos eszközök "megbolondulása", tárgyak eltűnése). :)

2021. jan. 21. 07:54
 48/63 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat.

Reggel megnéztem a tavalyi naptáramat és pontosan egy évvel ezelőtti beírásom az volt hogy félek.

Pedig igazán nem jellemző rám.

Magyarázatot adni nem tudok.

Majd elmúlik.

2021. jan. 21. 10:25
 49/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan egyszer, hogy van egy műanyag füzet borító szerűség, amit egérpadnak használtam. Egyik este magától szétolvadt, de úgy hogy az egérnek meg a környezetnek semmi baja nem lett.

Pont azért használtam egérpadnak mert sík egyenes, de reggelre 1-2 centis barázdákkal volt tele, mintha valami nagy hőhatás érte vola.

De még a közelben se volt semmi hasonló...

2021. jan. 21. 10:52
 50/63 anonim ***** válasza:
95%

49-es, próbáld ki a kanál hajlítást.

vegyél kézbe egy kanalat és a feje alatt egy két centivel a mutató és a hüvelykujjad között dörzsöld, és képzeld azt hogy meghajlik, elforog a kanál feje.....egy két percig ezt csináld, és ha nem történt semmi tedd félre azt a kanalat. Majd nézz rá egy nap múlva.

Van az energiának egy típusa, ami munkavégzésre sokféleképpen használható. Elképzelhető hogy te ezt tudat alatt tudod-tudtad használni.

2021. jan. 21. 11:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!