Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megbolondultam?

Megbolondultam?

Figyelt kérdés

Szóval egyedül vagyok, senki sehol mégis felállok az íróasztalom mellől és egy kesztyű van a földön. De honnan? Beparáztam ez tény, de honnan került ide? Soha nem használtam ilyet, nem vettem.

Semmi ésszerű magyarázatot nem találok.

Mi történik?

2021. jan. 20. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 Grimfox ***** válasza:
75%

A materializálódás egyike azoknak a megoldásoknak, amikre utolsóként kell gondolnod a jelenlegi helyzetben. Az a jelenség ritka, és az azt jelentené, hogy piszok erős poltergeist jelenséget produkáltál magad körül. Mivel más nem volt jelen körülötted, amikor ez történt, a materializáció csak tőled eredhetett. Aminek nincs teste(valamilyen szellemi formában létező dolog) az nem tud csak úgy materializálni az anyagi világba valamit.

Emellett a materializált tárgyak általában nem maradnak anyagi alakban véglegesen. Kivéve ha eredetileg is azok voltak, és csak az egyik helyről a másikra történő mozgás közben váltak anyagtalanná.

Más poltergeistre utaló jelent gondolom nem tapasztaltál, mert valószínű akkor a kesztyűtől lennél a legkevésbé megijedve.

2021. jan. 20. 20:19
 32/63 A kérdező kommentje:

Nem semmi más nem történt, ha csak az nem hogy egy idő óta másként látom a világot. Másként gondolok a körülöttem lévő dolgokra az univerzumra.

De ez mégsem lehet elegendő ok arra ami ma történt.

A félelem áll legtávolabb tőlem és most mégis ezt érzem.

2021. jan. 20. 20:58
 33/63 Grimfox ***** válasza:
75%
Ez esetben nem materializálódásra, vagy tárgy teleportációra kell gondolni, hanem valami más magyarázatra. Mielőtt megtaláltad a kesztyűt, mennyi idővel előtte voltál háton kívül? Miután hazaértél, hányszor néztél arra a helyre, ahol a kesztyűt találtad, és mit csináltál azok között az időpontok között, amikor odanéztél(feltéve, ha egyszer is odanéztél)? Ezeken a kérdéseken érdemes gondolkodni, mert lehet, hogy részlegesen kiesett valamennyi idő(csak az érzékelése), valamennyi a környezeted észleléséből, vagy valamennyi a memóriádból. Ezek magyarázatot adhatnak egy idegen tárgy felbukkanására azáltal, hogy valamilyen formában magaddal hoztad, csak tudatosan, esetleg tudattalanul sem regisztráltad. Magyarázatot adhatnak a félelemre is, mivel az ilyen kiesések elég komoly bizonytalanságot váltanak ki már a tudatodból is. A tudattalanod, ha nincs mivel kipótolnia egy bizonyos időtartamot, akkor elég erős stresszt generál. Érezted már magad frusztráltnak, amikor nem jutott eszedbe valami, ami ott volt a nyelved hegyén, de valamiért nem tudtad felidézni? Az csak egy apró mozzanat kiesése, mégis frusztráló. Gondold el, ha ugyanez nagyban történik meg.
2021. jan. 20. 21:58
 34/63 anonim ***** válasza:
68%
Ez az emlékezetből kiesett idő egy igazán érdekes felvetés.
2021. jan. 20. 22:04
 35/63 anonim ***** válasza:
75%

gondolom használsz kesztűt takarítás közben...legalábbis én használnék. Nézd meg a takarítós ruhában nem e ott van a párja. vagy nem e ott húztad fel a tiszta kesztyűt és 2 helyett 3 került a kezedbe. s míg felhúztad az leesett.

vannak pillanatok amik kieshetnek, azaz nem emlékszel rá mert akkor "elhanyagolható információ volt" Majd felveszem később, és sztornózza az agy... ezt okozhatja fáradtság kimerültség. és mikor észbe kapsz a "semmiből" ott termett egy kesztyű.

De megértem a parát én is összecsinálnám magam. De én a betörésre gondolnék...vagy megfigyelésre (az utóbbi időben ilyen filmeket néztem valószínüleg azért)

de ha nálad, semmi erre utaló "nyom" sincs akkor lehet kiesett az emlékedből a pillanat mikor oda került.

és ez egy "fehérkesztyűs" rendmániásnál szerintem előfordulhat, legalábbis ez a kesztyű.

2021. jan. 20. 22:12
 36/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Próbálok gondolkozni, de a végeredmény ugyanaz. Ma nem voltam sehol, a nap a szokásos rutinnal kezdődött. Az íróasztalnál álló szék mellett kell elmennem a konyhába a fürdőszobába. Semmi. Reggeli után porszívóztam, feltöröltem, mostam, elpakoltam. Semmi.

Utána napközben az íróasztalnál olvasok, rajzolok ami után mindig kezet kell mosnom. Tehát többször felállok és elmegyek a szék mögött. Semmi.

Olvastam a kedvenc könyvem felálltam és ott volt a kesztyű.

Mégegyszer szeretném mondani, soha nem vettem, nem használtam kesztyűt. Szeretem a bőrömmel megérinteni a dolgokat, tárgyakat még takarítás közben is.

Bocs, hosszú lett.

2021. jan. 20. 22:32
 37/63 anonim ***** válasza:
69%

Hát így azért fura, nagyon fura.

A könyvön nem lehetett? mármint az egyik felére ráragadva.

mondjuk egy ismerős, aki használ kesztyűt akár napokkal azelőtt otthagyhatta mikor segített.

Abban az időszakban kerülhetett oda míg a könyvel oda sétáltál.

(ez a legbarátságosabb, racionális ötletem. egy ismerősöd otthagyta ami a könyvre/könyvbe ragadt)

2021. jan. 20. 22:50
 38/63 anonim ***** válasza:
67%
Szelőztetésnél nem fújhatta be az ablakon a szél? Mondjuk felső szomszéd csak kidobta az ablakon, stb.?
2021. jan. 20. 22:55
 39/63 Grimfox ***** válasza:
68%
Talán nem a könyvön, hanem valamin az asztal környékén, az asztal alatt. Vagy valamiben ugyanezeken a helyeken. Lábbal kisodorhatta, amikor felállt, vagy mozdult. Esetleg a házon belül valahonnan máshonnan sodorta lábbal. Járás közben nem látni az ilyesmit, viszont amikor valaki feláll, akkor jobban figyel a talajra. A könyvön szerintem észrevette volna. Hogy honnan került a házba, azt továbbra sem tudom megtippelni. 37-es ötletét elgondolkodtatónak tartom, hogy egy ismerősé a kesztyű, de nem tudni, járt e ott valaki a közelmúltban. Ha igen, érdemes lenne megkérdezni őket, nem hagytak e el egy fél pár kesztyűt. Ha igen, legalább az megvan, hogy honnan került oda, és már csak a hogyan került a szék mögé marad meg kérdésnek.
2021. jan. 20. 22:58
 40/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm. De muszáj ellent mondjak, senki nem járt nálam és a könyveket is rendszeresen porolom, forgatom és olvasom.

Á most már hányingerem is van és a félelem nem múlik.

Az lesz a legjobb ha bebújok a paplan alá.

2021. jan. 20. 23:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!