Mint ha megbolondultam volna! Nagyon rossz. Bármire gondolok beteljesül. Mi ez? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A környzetemben lévő emberek is már észerevették ha gondolok egy ismerősre megjelen, vagy bármire, bárkire és ez kb 1 éve folyamatossan megy már sírok nem bírom, nem tudom mit tegyek nagyon rossz!2013. jan. 20. 17:08
2/19 anonim válasza:
kicsit zavart a kerdesed,de nemigazan ertem miert baj ez,ne gondolj olyan emberre akit nem szeretnel latni egyebkenet nincs ebben semmi csak az ember neha belegondol mindengelet az ilyen dolgokba.
3/19 anonim válasza:
viccet félretéve velem is ez van sorra megtörténik amit gondolok vagy álmodol. van hogy gondolol vmire senkinek nem mondomés nem írom le de itt már olvasom a kulcsszavakat kicsit más sztorival.. álmomba pszihiátriára kellett mennem.. -lassan tényleg ott tartok.. harmadik szem is volt az álmomba-nezen rákerestem de nem láthatom a jövőt èn ilyenben nem hiszek.. meg hogy akik többet látnak elősször megijenek mert azz hiszi magáról hogy őrült. mondjuk én már nem csak egy hozzám közel álló ember bánt.
4/19 anonim válasza:
teloról voltam bocsi az elirásokért
5/19 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy megnyered az ötös lottót. Nekem ha beteljesülne, már nem sírnák a képességem miatt.
6/19 Tom Benko válasza:
Egyszer írd fel, mire gondoltál, aztán jelöld meg, hogy melyik teljesült be. Meg fogod látni, hogy csak kognitív disszonancia az egész.
7/19 anonim válasza:
Használd a képességed pozitiv dolgok bevonzására. "kívánom minden vágyad teljesüljön"!!
8/19 anonim válasza:
Az enyémek akiket meg a számra vettem mind meghaltak,neked még mindig jobb!Azóta figyelek ha nagyon nem haragszom senkire akkor nem lesz gond belőle.
9/19 anonim válasza:
Próbáld ki extrém gondolatokkal, akkor majd talán lelohad egy kicsit. Pl: Pusztuljon el a föld, egy az űrből érkező lézersugár által, vagy zombiapokalipszis, esetleg nyerd már meg az 5ös lottót, de akkor kérek belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!