Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megbolondultam?

Megbolondultam?

Figyelt kérdés

Szóval egyedül vagyok, senki sehol mégis felállok az íróasztalom mellől és egy kesztyű van a földön. De honnan? Beparáztam ez tény, de honnan került ide? Soha nem használtam ilyet, nem vettem.

Semmi ésszerű magyarázatot nem találok.

Mi történik?

2021. jan. 20. 15:57
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
95%

Mit olvastál kérdező?

Engem érdekel.

11- vagyok.

Mert ugye nálunk is volt, az el meg az előtűnés.

2021. jan. 20. 18:23
 22/63 A kérdező kommentje:

Dús Magdolna és Egely György könyveit olvastam.

De ezekben sem találok ésszerű magyarázatot.

Mivel nálam megjelent egy tárgy a semmiből.

Nem eltünt valami ami később felbukkan. Ez a nyavajás kesztyű csak itt lett. Hip-hop és ennyi. De honnan és kié lehet?

2021. jan. 20. 18:59
 23/63 anonim ***** válasza:
91%
Egely György? Ez most komoly?
2021. jan. 20. 19:03
 24/63 anonim ***** válasza:
90%

Miért ez az cinikus hozzáállás Egelyhez, pilóta?!

A nagy számok törvénye miatt, igenis ő is írhat(na) okosat.

2021. jan. 20. 19:07
 25/63 A kérdező kommentje:
Jah, ne ebből indulj ki. A lényeg a nyavajás kesztyű a nappaliban és a félelem bennem.
2021. jan. 20. 19:07
 26/63 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy az előző lakóé volt, és valahogy oda keveredett.
2021. jan. 20. 19:12
 27/63 anonim válasza:
71%
Bármi lehet az ottlétének oka. Nagyon sok a lehetőségek száma. Előszöris, hiába gondolod, hogy egész biztos nem te vitted be a házba. Te tartod igazbak, te aki nem tudja hogy került az a keztyű oda. Miért van kizárva az a lehetőség, hogy tényleg, valahogy, a sok véletlen esemény következtében egyszerűen nem vetted észre és kész? Az is lehet, hogy olyan helyre került "rajtad" ahol nem vetted volna észre azonnal megérkezésnél. Esetleg táskába belepottyant valahogy vagy ehhez hasonlóra gondolok. Egy ilyen keztyű látványa nem olyan meglepő manapság, sokan viselik a vírus miatt, bárhogy, tényleg bárhogy megtröténhetett, hogy te vitted be magaddal, senki más. És nem, nem lehetetlen, hogy ne vetted volna észre. Az ember sokat mereng, nem jegyzi meg a nap apró történéseit, a rutinis történéseket, vagy teljesen másképp emlékszik rájuk, mint ahogy az valójában lezajlott. A legnagyobb esély arra van, hogy te vitted be. Legalábbis az én véleményem szerint, jelenleg nincs okod félelemre. Azonban ha továbbra is tapasztalsz furcsa dolgokat már nem biztos az állításom, de az a jövő kérdése. Ja és azért, mert most félsz, ne asszociálj minden apró nem annyira megszokott dologról arra, hogy valami nincs rendben. Természetes, hogy ezek után jobban fogsz figyelni és esetleg felfigyelsz olyan dolgokra, amelyek addig is ott voltak, de te nem törődtél velük és megrémülsz, hogy hogyan s mikor kerültek oda.
2021. jan. 20. 19:28
 28/63 A kérdező kommentje:

#27 és mindenkinek köszönöm a válaszokat.

Nem nyugodtam meg és kérdések százai fogalmazódtak meg bennem.

Szóval, nem mozdulok ki otthonról csak sétálni szoktam. Ma ez is kimaradt. Mivel rendmániás vagyok, így naponta porszívózok, feltörlök. Kizárt dolog hogy táskámmal, ruházatommal behoztam volna ezt a valamit a házba. Ez sziklaszilárd. De a kesztyű itt van és kész.

Tehát velem van valami baj csak azt nem tudom mi.

Mi az amit nem értek?

2021. jan. 20. 19:56
 29/63 anonim ***** válasza:
46%
Szűz a csillagjegyed?
2021. jan. 20. 19:59
 30/63 A kérdező kommentje:
Igen
2021. jan. 20. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!