Ok nélkúl elsírom magam, valakin, akit nem is ismerekek, megbolondultam talán?
14 évesen kezdődött először, amikor sírni keztem, a nagy semmi miatt.
Utána pedig folyton,-folyvást csak egy nevet emlegettem : Erwin. Foglalmam nincs ki az, vagy hogy hogy néz ki, még film karaktert se ismerek ilyet, de mégis sírok, és olyankor rajta jár az eszem, hogy azt mondtad visszajössz...
Remélem nem vagyok bolond!
Nem tudom mitől van, már 18 leszek, holnap után, de még mindig úgy érzem, hogy hiányozna ez az ember...
(Ez teljesen logikátlan, igen, tudom)
A nővéremnek 16 évesen meséltem el, mikor rajta kapott egy ilyen sírásomon.
Mivel vallásos, stb. Hisz a reikarnációban is, és azt mondta, lehet, hogy előző életemben volt talán a párom?
Mondjuk én ezt nem igen hittem el neki.
Szerintem bolond nem vagyok, pszichologus látott, mielött bárki kérdezné.
Most se tudok aludni, már kisírtam a szemem. :/
Előre is boldog szülinapot! :)
És a pszichológus semmit nem tudott rá mondani, hogy miért lehetett?
Próbálj magad egy kicsit agyalni rajta.
Ülj le, csukd be a szemed, és koncentrálj. Kapcsold ki a tudatod, és gondolj Erwinre! Nem baj, ha nem tudod hogy néz ki, csak gondolj rá. Lazulj el, és ami képek bevillanak, ne befolyásold őket. Nem baj, ha pár másodperces, akkor se folytasd, hanem nézd meg a következőt.
Mivel ekkora érzelmet vált ki belőled, ezért valamilyen emléknek lennie kell ott.
Menj el a Szabó Ervin könyvtárba Budapesten hátha ott választ kapsz a reakciódra.
Amúgy szimplán empata is lehetsz, lehet tudatlanul rákapcsolódtál vkire akinek van egy Erwin nevű vkije pl. Amerikában.
Aki vallásos ,legalább is keresztény annak nem szabad hinni a reinkarnációban ,annak a túl világban kell hinnie !
Ezzel asszem meg is találtam a buktatót ,szerintem troll vagy .
Nem úgy értettem, hanem egy hívő kersztény nem hisz ilyenben ők a túlvilágban hisznek .
Nem baj gondolom nem jártál régen hittanra .
Nem mintha én is hívő lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!