Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kísértetek, vagy megbolondultam?

Kísértetek, vagy megbolondultam?

Figyelt kérdés

Van a településünk határában egy elhagyatott kastély, címet nem írok mert nem szeretnék büntetést kapni. Haverokkal gyakran meglátogattuk, mert szeretjük az ilyen rejtélyes dolgokat minden alkalommal több helyiséget jártunk be. Legutóbbi alkalommal mondtam hogy rossz előérzetem van, a bejutás sem volt egyszerű mert a főbejáratnál láttunk valakit, így inkább egy alsó pinceablakon másztunk be. Találtam régi feketefehér fényképeket egy család volt rajtuk 10 fős csoportkép, nem sokkal később haza is jöttünk a képeket hazahoztam mert szeretem az ilyen régiségeket, hazafele a főbejáratnál egy furcsa idős asszonyt láttam mintha onnan jött volna ki és morgott valamit.

Ezután kezdődött el a pokol, hazaértem a képeket betettem az egyik alsó szekrényebe a ruhák mögé. Éjjel kopácsolást hallottam a szekrényből, az ágyam mellett van egy éjjeli lámpa, fel akartam kapcsolni, de nem lehetett mert villant egyet és kialudt. Megpróbáltam a fali kapcsolósat is, az se ment. Többszöri próbálkozásra sikerült felkapcsolni az éjjeli lámpát de addigra a zaj már megszűnt. Van egy ördögöt ábrázoló képem a polcon, mikor ránéztem olyan volt mintha elfordította a fejét, ezt elmeséltem anyámnak, azt mondta hogy tegyek a helyére egy Jézus képet, de amúgy nem nagyon hitt nekem, ezekután visszafeküdtem.

Reggel felkeltem, azt hittem csak álom, bámultam még az ajtót az ágyból (aminek csak a felső fele látszódik a takarás miatt az ágyból) ami kivágódott egy fél nyitásnyira és ilyen állati hangot hallottam mint mikor egy kutya bejön és nyalja magát. Nem mertem lenézni mert nincs semmi háziállatom, mikor elmúlt a dolog benéztem a szekrénybe és a talált családi fotókat nem találtam sehol. Vajon mi történhetett?

2016. febr. 7. 09:41
1 2
 1/16 Shai-Hulud ***** válasza:
Hülyeségeket álmodtál.
2016. febr. 7. 09:53
 2/16 anonim válasza:
Hű, ez nagyon nagy! Ha ez tényleg megtörtént, akkor szerintem tutira betört hozzátok az a nyanya. Ha fogadásból vagy szórakozásból írtad, akkor tök jó a sztori. Lophatom? :3
2016. febr. 7. 09:55
 3/16 anonim válasza:
Álom volt szerintem is. De anyudnak igaza van tegyél oda egy Jézus képet.
2016. febr. 7. 09:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu, akkor elég nagy szívàs. Minek van ördögöt àbràzoló képed? Ugye vágod h ezzel meghívót küldesz a démonoknak, bevonzod a negatív dolgokat? Ha ilyen sátánista vagy tudjafacom mivagy akkor nem fog hadzmàlni csak az h kiteszel oda a helyére egy Jézus képet, asszed ilyen könnyen át lehet vermi? :)) attól még tudja a nagyfőnök h az ellenséggel cimborálsz, csak az igazhitűeket védi meg a gonosztól, olyanokat pláne nem akik nyílzan felvàllaljak a sátánimádatukat. Sztem jobb, ha hozzászoksz a gonosz szellekem zaklatàsához.
2016. febr. 7. 10:07
 5/16 Legoman ***** válasza:

Valószínű, hogy valami jött veled abból a kastélyból.

A fényképekhez, erős érzelmek köthették, pontosabban az emlékekhez, ezért itt ragadt.

Lehet, hogy a kastély egyik volt lakója az.

Célszerű lenne megkeresni a képeket, és visszavinni.

Valamint tényleg rendbe tenni a szobádat, és nagyobb figyelmet szentelni annak, hogy milyen tárgy van a szobádban.

2016. febr. 7. 10:43
 6/16 anonim ***** válasza:
bizony megszállt az ördög. neked annyi ....
2016. febr. 7. 10:53
 7/16 Missi_Key ***** válasza:

Írj creepypasta- kat.

Ha igaz akkor megeshet hogy drog volt a képen.

2016. febr. 7. 12:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Három verzió van

a)álom

b)kamu

c)halucináció

;)

2016. febr. 7. 16:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Megbolondultál, de nem te vagy az egyetlen. Sok bolond van a nagyvilágban, csak annyi különbséggel, hogy te szabadlábon vagy még jelenleg. Ideig-óráig.
2016. febr. 7. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Soha ne hozz el régi házból semmit, mert ahhoz kötődik valamelyik elhunyt lélek. Lehet, hogy ezeket amiket tapasztaltál, ez egy, a fényképhez kötődő lélek okozta.

Az ördög fej elforgást beképzelted magadnak. Csak az a része nem igazánhihető, hogy a fénykép már nem volt ott... Te elhoztad avházból, és a szellem vissza vitte?

A szellemek nem viszik vissza a hozzájuk kötődő ellopott dolgokat. Ott maradnak vele. Nem szálítsák. Anyukád nem rakhatta el? Vagy mondat neki a képet?

2016. febr. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!