Ok nélkúl elsírom magam, valakin, akit nem is ismerekek, megbolondultam talán?
14 évesen kezdődött először, amikor sírni keztem, a nagy semmi miatt.
Utána pedig folyton,-folyvást csak egy nevet emlegettem : Erwin. Foglalmam nincs ki az, vagy hogy hogy néz ki, még film karaktert se ismerek ilyet, de mégis sírok, és olyankor rajta jár az eszem, hogy azt mondtad visszajössz...
Remélem nem vagyok bolond!
Nem tudom mitől van, már 18 leszek, holnap után, de még mindig úgy érzem, hogy hiányozna ez az ember...
(Ez teljesen logikátlan, igen, tudom)
A nővéremnek 16 évesen meséltem el, mikor rajta kapott egy ilyen sírásomon.
Mivel vallásos, stb. Hisz a reikarnációban is, és azt mondta, lehet, hogy előző életemben volt talán a párom?
Mondjuk én ezt nem igen hittem el neki.
Szerintem bolond nem vagyok, pszichologus látott, mielött bárki kérdezné.
Most se tudok aludni, már kisírtam a szemem. :/
Kedves válaszoló, ovodás korom óta 8-ik osztályig jártam hittanra, amikor még nem is volt kötelező!
Hiszek a lélekvándorlásban, az szüleim is hisznek, pedig még jobban vallásosak mint én.
Ugyan talán bűn? Én lehetségesnek tartom, ennyi.
Nincsen rá bizonyíték, ahogy istenre sem.
Ez a HITT kérdése.
A levegőt se látom, még is tudom, hogy van.
Remélem azóta megoldódott a problémád. Mióta tanulsz angolul? Visszanyerted a hited?
Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy ez az ún. "faji emlékezet" egyik tipikus megnyilvánulása volt (reinkarnációnak nevezzük, mivel nincs rá jobb szavunk egyenlőre).
Ha "genopszichológus" lennék (ez egy a jövőben valószínűsíthető szakma), azt mondanám, hogy egyik ősöd emléke jelenhetett meg (aki valószínűleg nőnemű volt és a háborúba induló kedvesétől vett búcsút - aki azt ígérte neki, hogy győztesként tér haza), mivel 14 éves korodban egy nagyon erős érzelmi trauma érhetett, ami kiváltotta a genetikai emléket. Azt kellene elsősorban megtudnod, mi is volt ez a trauma? Mi történt veled 14 éves korodban (vagy közvetlenül az előtt)? Lehet, hogy pszichológussal kellene beszélgetni, és talán az is segítene, ha tudnád azonosítani a múltbeli személyt, akihez a faji emlék köthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!