Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az emberek csak most lettek...

Az emberek csak most lettek olyanok, hogy csak azt hiszik el, ami be van bizonyítva?

Figyelt kérdés
Sok ismerősöm nem hisz se az energiába, se Istenbe, se semmi. Ateista barátom azt mondja akkor hiszi el hogy van Isten, ha le jőn és tesz valami csodát, akkor elhiszi. Szóval csak a tudományosan bizonyított dolgokban hisz. És egyre több ilyen emberrel találkozom. Az emberek csak most lett ilyenek, hogy csak azt kell elhinni, ami bizonyítva van?
2010. aug. 14. 22:50
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
19%
De rossz... úgy látom pár embernek a múlt kifullad a sötét középkorból. Amúgy meg teljesen igaza van a 23:51-es válaszolónak. Régebben más volt az emberek mentalitása, bár egyes embereknek nem igazán jut el az agyáig, mit is akart ezzel mondani a válaszoló. A szkeptikusokról meg annyit, hogy nem jobbak a jehováknál. Mindenütt próbálnak térítgetni a saját igazukról.
2010. aug. 15. 01:38
 22/39 anonim ***** válasza:
79%
az a helyzet,hogy az ateisták nem csak mondják,de ki is tudják számolni,meg bebizonyítani a dolgokat..levezetni...a vallásosok meg mitcsinálnak?isten műve...hát igen majdnem:D amúgy ez a depressziós vmi is hülyeség kicsit,mert ennyi erővel mikor nemvoltak ateisták,akkor több emgbetegedés volt,pl pestis,meg ilyneek...nemsok köze van hozzá,inkább a tanulás,de azt ha ateista vagy,ha nem,akkoris kell,hogy ne legyél barbár
2010. aug. 15. 01:45
 23/39 anonim ***** válasza:
15%

Na jó, szerintem

Isten: van

reinkarnáció:nincs

mindenféle energia: nincs

szellem: van

természetfeletti lények: vannak

álomfejtés/jóslás: nincs

2010. aug. 15. 02:00
 24/39 anonim ***** válasza:
én inkább azt kérdezném hogy az emberek mért hisznek az ilyenekbe?
2010. aug. 15. 10:31
 25/39 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem:

Isten: van

reinkarnáció:van

mindenféle energia:van

szellem: van

természetfeletti lények: vannak

álomfejtés/jóslás: van

halál utáni "élet": van

rengeteg dimenzió: van

természetfeletti képességek: vannak

2010. aug. 15. 10:31
 26/39 BlackSword ***** válasza:
48%

Ennyi butaságot már rég olvastam egy helyen...

Isten létezik, ha hiszel benne... Isten azért adta az embereknek a világot, hogy boldogan éljenek, és hogy megismerjék azt... Semminemű tudomány nem lehet, és nem Istenellenes, mert a tudományokat, az intelligenciát, és a kételkedést a dodmákban is Isten adta az embereknek... Ha nem akarta volna, hogy felfedezzük és megismerjük a körülöttünk lévő világot, akkor nem adott volna ilyen képességeket...

Az, hogy energia létezik, az bizonyított, hiszen sem az elektromos hálózatok, se az ember, de még a világegyetem sem létezne energia nélkül... Vannak statikus, dinamikus és kinematikus, valamint mágneses, és elektromos energiák... Vagy éppen a biológiai energia, ami az ember úgymond működéséhez szükséges... De az, hogy szellemi energia létezne... csak az ezoterikus sarlatánok meséje...

A reinkarnáció pedig annyira abszurd valami, hogy ennél több szót talán az emberiség történelmében nem is lenne szabad pazarolni, hiszen abszurd lehetetlenség...

Szellemek... hasonló az előzőhöz, mivel szellemek sem léteznek, se démonok, se semmilyen terméyzetfeletti lény...

Az, hogy a földönkívüli életformák miért tartoznak az ezoterika témakörba, az számomra örök rejtély marad... Semmi varázslatos nincs abban, hogy léteznek... A világmindenség végtelen, de legalább is önmagába görbül, és elég hatalmas ahhoz, hogy bárhol lehessen bármilyen életforma... Itt halkan megjegyezném, hogy a Marson találtunk vízre utaló nyomokat (nem Figót)... Ami pedig az életre utaló jel is lehet...

Igazából én azt nem értem, hogy a mai technika mellett, amikor már lassan bolygókat fogunk telepesíteni, és lakhatóvá tenni, hiszen az elméletek megvannak rá, és majdnemhogy a technika is, és amikor már csak a távolság a gond, akkor hogy hihetnek emberek olyan abszurd butorságokban, mint mndjuk a szellemek???

2010. aug. 15. 12:05
 27/39 anonim ***** válasza:
James Randi - a nemzetközi szkeptikus mozgalom aktivistája - több mint egy évtizeddel ezelőtt egy 1 millió dolláros alapot hozott létre. Ezt az összeget bárki elnyerheti, aki pszichikus, ezoterikus képességeit kontrollált körülmények közt igazolni tudja. Jelentkező bőven van, de a tényleges tesztig már csak nagyon kevesen jutnak el, mivel vagy meg sem tudják fogalmazni, hogy milyen képességet szeretnének bemutatni, vagy - leggyakrabban saját maguk legnagyobb döbbenetére - már a bevezető teszteken megbuknak.
2010. aug. 15. 13:59
 28/39 anonim ***** válasza:
"Igazából én azt nem értem, hogy a mai technika mellett, amikor már lassan bolygókat fogunk telepesíteni, és lakhatóvá tenni, hiszen az elméletek megvannak rá" - a probléma csak ott kezdődik, hogy a saját Földünket előbb pusztítjuk el, mintsem hogy mi új bolygókat "foglalgassunk". Bár ez már nem a témába vág.
2010. aug. 15. 17:53
 29/39 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=8zXo7LKXs3g

mentsük meg a bolygót...

ez is állat :D

2010. aug. 16. 01:07
 30/39 anonim ***** válasza:
Annyi ilyen oldalt/vidit láttam, ami UFO, szellem, vagy kriptid észlelésekről szól, hogy kb. 20 linket fel tudnék sorakoztatni, és NEM kamu, csak sok a hülye ember, aki olyan földhözragadt, hogy csak abban hisz, aminek a létezése be van bizonyítva.
2010. aug. 16. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!