Az emberek csak most lettek olyanok, hogy csak azt hiszik el, ami be van bizonyítva?
Na jó, szerintem
Isten: van
reinkarnáció:nincs
mindenféle energia: nincs
szellem: van
természetfeletti lények: vannak
álomfejtés/jóslás: nincs
Szerintem:
Isten: van
reinkarnáció:van
mindenféle energia:van
szellem: van
természetfeletti lények: vannak
álomfejtés/jóslás: van
halál utáni "élet": van
rengeteg dimenzió: van
természetfeletti képességek: vannak
Ennyi butaságot már rég olvastam egy helyen...
Isten létezik, ha hiszel benne... Isten azért adta az embereknek a világot, hogy boldogan éljenek, és hogy megismerjék azt... Semminemű tudomány nem lehet, és nem Istenellenes, mert a tudományokat, az intelligenciát, és a kételkedést a dodmákban is Isten adta az embereknek... Ha nem akarta volna, hogy felfedezzük és megismerjük a körülöttünk lévő világot, akkor nem adott volna ilyen képességeket...
Az, hogy energia létezik, az bizonyított, hiszen sem az elektromos hálózatok, se az ember, de még a világegyetem sem létezne energia nélkül... Vannak statikus, dinamikus és kinematikus, valamint mágneses, és elektromos energiák... Vagy éppen a biológiai energia, ami az ember úgymond működéséhez szükséges... De az, hogy szellemi energia létezne... csak az ezoterikus sarlatánok meséje...
A reinkarnáció pedig annyira abszurd valami, hogy ennél több szót talán az emberiség történelmében nem is lenne szabad pazarolni, hiszen abszurd lehetetlenség...
Szellemek... hasonló az előzőhöz, mivel szellemek sem léteznek, se démonok, se semmilyen terméyzetfeletti lény...
Az, hogy a földönkívüli életformák miért tartoznak az ezoterika témakörba, az számomra örök rejtély marad... Semmi varázslatos nincs abban, hogy léteznek... A világmindenség végtelen, de legalább is önmagába görbül, és elég hatalmas ahhoz, hogy bárhol lehessen bármilyen életforma... Itt halkan megjegyezném, hogy a Marson találtunk vízre utaló nyomokat (nem Figót)... Ami pedig az életre utaló jel is lehet...
Igazából én azt nem értem, hogy a mai technika mellett, amikor már lassan bolygókat fogunk telepesíteni, és lakhatóvá tenni, hiszen az elméletek megvannak rá, és majdnemhogy a technika is, és amikor már csak a távolság a gond, akkor hogy hihetnek emberek olyan abszurd butorságokban, mint mndjuk a szellemek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!