Többnyire azokbol lesznek jo emberek akik sok roszzat áttéltek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 15:16
1/8 x) válasza:
OFF: Nem, hanem azokból akik megtalálják a helyesírási lexikont és odafigyelnek nyelvtan órán.
ON: Akik nagyon sok rosszat átéltek egy idő után érzéketlenné válhatnak. Attól függ milyen ember. Néhányan megtörnek, depresszióba zuhannak, mások pedig csak kiheverik az egészet. Pár ember szerencsére rájön, hogy segítenie kell másokon, a saját helyzetéből kiindulva.
2/8 anonim válasza:
Relatív, hogy ki a jó és mi a rossz és fordítva. Van aki tanul a rosszból és nem akarja, hogy másnak is rossz legyen, van aki úgy gondolkodik, hogy ha nekem rossz akkor másnak se legyen jobb. Van aki jól él és soha nem volt semmi gondja, de nagy ívben letojja más baját. Szóval ezt így nem lehet behatárolni. Minden körülmények között lehet valaki jó ember és rossz.
3/8 anonim válasza:
Személyiségfüggő.
Ahogy előttem is írták, van aki érzéketlenné válik (védekező mechanizmus), ha mentálisan nem ép, akkor szadistává, szociopatává is válhat (a legtöbb sorozatgyilkost érte valamilyen nagy trauma, ez kihozta belőle az "állatot"), és valóban, van aki pont ezért érzékenyebb lesz más szenvedésére, mert tudja, min megy át, és ott segít ahol tud.
De ez teljesen emberfüggő.
4/8 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon frappáns idézetem erre..privibe leirom,ha érdekel ide direkt nem,úgy sem értékelik..
5/8 A kérdező kommentje:
írd nyugottan:) a trollok véleménye meg nemérdekel senkit
2011. szept. 29. 19:24
6/8 anonim válasza:
hát aki kiskorában sokat látja h az apja veri az anyját meg csak ordibálnak egymással az nagy esélyjel ugyanúgy fogja végezni mint a kedves apuka (mármint ha fiúról beszélünk, lányokról nem tudok ilyet)
7/8 anonim válasza:
Azok, akik sok szenvedésen mentek keresztül, a szenvedésben összetört szívvel és elveszett reménnyel hamarabb figyelnek a szellemi üzenetre, mint a többiek, bármilyen éles eszűek és okosak is legyenek az utóbbiak. Talán igaza lehet Eckhartnak, aki azt mondja: "A leggyorsabb ló, amely bennünket a tökéletesség felé visz: a szenvedés."
8/8 anonim válasza:
Az utolsonak RESPECT! Leirta azt amit gondolok a temarol a leheto legerthetobb formaban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!