Meghallgattam a kormány Operatív törzs tájlkoztatóját (azét a kormányét akinek a médiája sokat hazudik) Utána hogy mértékadó tájékoztatásban részesüljek a másik oldalt is meghallgattam. Tamád doktor, dr.Gödény oldalát, érveit is.
Elmondták, hogy aki meghal egy teszt után pozitív lesz, akkor arra azt mondják koronavírusba halt meg, de ezt egy úttesti balesetesre is kimondják, írta Tamás Doktór. Akik a korházban meghalnak mindenféle betegségben és a tesztjük pozitív lesz, azokat a koronavírus statisztikába veszik fel, de ez nem hiteles. Gödény szerint ez a koronavírus csak egy sima influenza csupán. Elmondta hogy csak azok betegednek meg, akiknek olyan gyenge az immunrendszere, mert nem szedtek D vitamint hogy akármiben meghaltak volna
Így mindkét oldal érveit figyelembe véve, szerinted létezik a koronavírus vagy sem?
szerintem te minősítted magad a felelőtlen kioktató okoskodó hozzáállásoddal. Te álltál belém előszőr. Majd aztán ha korházba kerűlsz és lélegeztetőre akkor pisloghatsz nagyokat hogy jééé mégsem vicc az egész.. Persz nem kívánok ilyet senkinek. Jártak már így bagatelizálók hidd el, van akinek az életébe kerűlt sajnos.
Van akinek addig volt nagy a mellénye amig nem került lélegeztető gépre utána meg ment a pislogás hogy jéé mégis igaz. Persze én senkinek nem kívánok ilyet. Tudom Bill Gates, 5G, média hazudik. Hajrá emberi hülyeség!!!!!! Hajrá vírus tagadók!!!!!!! Elképesztően ostobák az ilyen kretének. Köszönjük hogy miattatok tovább tart a járvány!!!!!!! Vakcina rettegők!!!!!!!!!!!!
2021. ápr. 5. 05:49
46/49 A kérdező kommentje:
Mit gondolz?
2021. dec. 10. 22:21
47/49 anonim válasza:
Én voltam covidos. Hát nem egy sima influenza volt.... Akik tagadják imadkozzanak, hogy ne kapják el mert utána már nem fognak kételkedni a letezeseben.
2021. dec. 11. 01:11
48/49 anonim válasza:
47. Nem vagyunk egyformák. Sokan, mint nekem is, pont az egyik influenzától lett olyan szövődményem, amivel évekig szenvedtem. Lehet, ez a Covid, vagy nevezzük akárhogy, nem lenne olyan súlyos, ha tévé, s hírek nélkül élné mindenki az életét, helyette mozogna, próbálna tenni az egészségéért. Nem rád célzok utolsó, csak sajnos azt is látni kell, hogy többség kvázi sz.rik a saját egészségére, egy szuritól azt gondolják, hogy halhatatlanná válnak. Meg kell nézni az előző pár évi halálozási számokat, tisztán látszik minden. Sok egészséget!
2021. dec. 11. 01:23
49/49 anonim válasza:
45. Senki se retteg a vakcinától. Az országgyűlési képviselőknek se kötelező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!