Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted létezik a koronavírus?

Szerinted létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Meghallgattam a kormány Operatív törzs tájlkoztatóját (azét a kormányét akinek a médiája sokat hazudik) Utána hogy mértékadó tájékoztatásban részesüljek a másik oldalt is meghallgattam. Tamád doktor, dr.Gödény oldalát, érveit is.

Elmondták, hogy aki meghal egy teszt után pozitív lesz, akkor arra azt mondják koronavírusba halt meg, de ezt egy úttesti balesetesre is kimondják, írta Tamás Doktór. Akik a korházban meghalnak mindenféle betegségben és a tesztjük pozitív lesz, azokat a koronavírus statisztikába veszik fel, de ez nem hiteles. Gödény szerint ez a koronavírus csak egy sima influenza csupán. Elmondta hogy csak azok betegednek meg, akiknek olyan gyenge az immunrendszere, mert nem szedtek D vitamint hogy akármiben meghaltak volna

Így mindkét oldal érveit figyelembe véve, szerinted létezik a koronavírus vagy sem?

2020. okt. 11. 18:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
46%
2021. márc. 5. 15:32
 32/49 Molettimado ***** válasza:
35%
Sajnos még a mai napig van aki szerint kamu. Számomra egy igazi sötét ostoba kretén aki még ma is tagadja a létezését.
2021. ápr. 4. 22:58
 33/49 anonim ***** válasza:
41%
Senki nem tagadja a létezését, 32-es. Csupán vagyunk egy páran, akik nem dőlnek be a celeb média mindenegyes szavának, s nem értenek egyet az embereket mind mentálisan, mind fizikálisan, mind anyagilag tönkretevő eszetlen intézkedésekkel. Nem kamu, de semmivel se komolyabb egy influenzánál. Ja, arról nem beszél a média, hogy más osztályok teljesen üresek, szinte mindenkit át raknak Covid osztályra, felállítanak egy “terhességi teszt” alapján egy diagnózist. De azt az október 7-i sajtótájékoztatón is kimondták, hogy mindenkit, akin bármikor is kimutatható volt a Covid, s mostanában akár rákban, akár balesetben halt, hozzácsapják a statisztikához. Csak nyitott szemmel kellene járni, s gondolkozni. Betegségek mindig is voltak, vannak, s lesznek is. Meghal egy csomó ember vétlenként autóbalesetben, gyilkosságokban, teljesen egészségesen, ő értük miért nem emlékezünk meg?
2021. ápr. 4. 23:10
 34/49 Molettimado ***** válasza:
35%
33: ez egy annyira uncsi egy duma hogy másban halnak meg, meg nem komolyabb mint egy influenza, meg voltak más betegségek is.EZ a kretén gödény és badája dumája. Hagyjuk már!!!!!! Van ismerősöm aki covid osztályon dolgozik és olyan ismerősöm is aki bekerült és mind elmondták hogy fiatalok kerűlnek be akik napokkal előtte még kemény sport edzéseket végeztek.Folyamatosan halnak meg emberek. Én értem hogy egyszerűbb homokba dugni a fejet és egy kuruzsló kamupártinak hinni inább,mert az egyszerűbb. Értem én hogy egyszerűbb azt mondani hogyaz oltástől meghalunk, meg gyík emberek leszünk. Ez az oltás ellenes hiszti túl van tolva Inkább neked kéne gondolkodni!!!!! Olvasok más fórumon embereket akik azt írják kamu ez.Egy autó baleset is nagyon szörnyű de nem fertőz. Ez az influenzához hasonló a vírus egy hülyeség.Brazil elnök is ezt mondta és jól megszívta.
2021. ápr. 5. 02:09
 35/49 Molettimado ***** válasza:
50%
Minden halottról megkell emlékezni. Nyitott szemmel neked kéne járni. Az egész világon jelen van ez a vírus.
2021. ápr. 5. 02:11
 36/49 anonim ***** válasza:
41%
Látszik a rettegés az írásodból. Nem ártana kicsit kevesebb tévét nézni, meg úgy elővenni a józan paraszti eszedet. Mert, akkor nagy nézés lesz, részedről is, ha az embereknek elfogy a megtakarítása, s nem lesz miből fizetni a TB-t, eü biztosításokat. Kicsit le kellene szállni a földre.
2021. ápr. 5. 02:37
 37/49 Molettimado ***** válasza:
0%
Engem te oktassál ki!!!!!!! Ki vagy te?????? Azt nézek amit akarok. Te meg ne egy idióta kurzslót nézzél és ha rettegek akkor mi van? Fog be pofád te gödényista barom. Neked meg felelősségt kéne tanulni!!!!
2021. ápr. 5. 02:49
 38/49 Molettimado ***** válasza:
0%
pont az lyen kretének miatt is húzódik a járvány mint te te gödény szektás idióta te. Ki a fa...om vagy hogy te engem kioktass????????
2021. ápr. 5. 02:50
 39/49 anonim ***** válasza:
Na, az intelligencia magas üzemre kapcsolt. :) Magadat minősíted, szedjed be az altatót, aztán irány aludni. Szép álmokat :)
2021. ápr. 5. 02:54
 40/49 Molettimado ***** válasza:
ha kötekedni akarsz itt vagyok te vírus tagadó majom. Te kezdted a kioktatást felém.
2021. ápr. 5. 02:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!