Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted létezik a koronavírus?

Szerinted létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Meghallgattam a kormány Operatív törzs tájlkoztatóját (azét a kormányét akinek a médiája sokat hazudik) Utána hogy mértékadó tájékoztatásban részesüljek a másik oldalt is meghallgattam. Tamád doktor, dr.Gödény oldalát, érveit is.

Elmondták, hogy aki meghal egy teszt után pozitív lesz, akkor arra azt mondják koronavírusba halt meg, de ezt egy úttesti balesetesre is kimondják, írta Tamás Doktór. Akik a korházban meghalnak mindenféle betegségben és a tesztjük pozitív lesz, azokat a koronavírus statisztikába veszik fel, de ez nem hiteles. Gödény szerint ez a koronavírus csak egy sima influenza csupán. Elmondta hogy csak azok betegednek meg, akiknek olyan gyenge az immunrendszere, mert nem szedtek D vitamint hogy akármiben meghaltak volna

Így mindkét oldal érveit figyelembe véve, szerinted létezik a koronavírus vagy sem?

2020. okt. 11. 18:38
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
2020. okt. 11. 20:25
 12/49 anonim ***** válasza:
43%
Miért ne létezne? Ember, te a Marsról csöppentél ide?
2020. okt. 11. 20:58
 13/49 anonim ***** válasza:
50%
Létezik sajnos
2020. okt. 11. 21:05
 14/49 anonim ***** válasza:
69%
Fene tudja.
2020. okt. 11. 22:32
 15/49 anonim ***** válasza:
22%

Fogalmuk nincs róla, a kórházak kit jelentenek covidos halottként.

Nekem két poz ismerősöm halt meg tavasz óta. Az egyik a fejem nagynénje, stroke miatt, szoc otthonban tesztelték előtte két nappal, nincs a listán.

A másik egy autóbalesetben nyáron, vidéken dolgozott, ott derült ki, nem a munkásszállón, hanem otthon lett volna karanténban, út közben érte a baleset. Szintén nincs a listán.

2020. okt. 12. 06:56
 16/49 anonim ***** válasza:
4%

Sokkoló!

Kiderült hogy terjedt át az emberekre a vírus:

[link]

2020. okt. 12. 15:16
 17/49 anonim ***** válasza:
26%
En hiszek a mindenhato agyaban.
2020. okt. 12. 22:25
 18/49 anonim ***** válasza:
75%
Én már nem tudom, azok után, hogy akár hatóságilag is beadhatják majd a védőoltást, sőt akár bele is halhat az illető, net.jogtárban utána lehet nézni, le van írva feketén-fehéren. Én inkább ettől tartok, valami itt nem kóser, kicsit gyógyszer lobbi gyanús a dolog. De úgyse fog soha a büdös életbe kiderülni, mennyi valóság alapja volt ennek az egésznek, s mekkora negatív hatása volt magának a pánikkeltésnek, amit a média generált.
2020. okt. 13. 00:26
 19/49 anonim ***** válasza:
68%
S ha már itt tartunk, focimeccseket hogyhogy elkerüli ez a “vírus”?
2020. okt. 13. 00:35
 20/49 anonim ***** válasza:
60%
Ha nincs foci nincs pénz. Biztos van valami, de nem hogy ennyire durva lenne. Én nem veszem figyelembe és nem is érdekel, sok a suta ember aki beveszi h jaj mi lesz itt.. Ami nagyon nem tetszik az a szájmaszk használat. Mintha az egész világ egy műtőszoba lenne.. Bezzeg kocsmákban nem muszáj... Hála a hülye médiának. És történjék bármi semmiképpen nem oltatom be magam. Tuti hogy a vakcina tartalmazni fogja ami befolyásolja a szervezetünk müködését (rövidebb élettartalommal) vagy az agyunkat bemanipulálni nanorobotokkal.
2020. okt. 13. 06:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!