Szerinted létezik a koronavírus?
Meghallgattam a kormány Operatív törzs tájlkoztatóját (azét a kormányét akinek a médiája sokat hazudik) Utána hogy mértékadó tájékoztatásban részesüljek a másik oldalt is meghallgattam. Tamád doktor, dr.Gödény oldalát, érveit is.
Elmondták, hogy aki meghal egy teszt után pozitív lesz, akkor arra azt mondják koronavírusba halt meg, de ezt egy úttesti balesetesre is kimondják, írta Tamás Doktór. Akik a korházban meghalnak mindenféle betegségben és a tesztjük pozitív lesz, azokat a koronavírus statisztikába veszik fel, de ez nem hiteles. Gödény szerint ez a koronavírus csak egy sima influenza csupán. Elmondta hogy csak azok betegednek meg, akiknek olyan gyenge az immunrendszere, mert nem szedtek D vitamint hogy akármiben meghaltak volna
Így mindkét oldal érveit figyelembe véve, szerinted létezik a koronavírus vagy sem?
Így ahogy mondod kedves első.
Valakinek hiszel.
Nem tudsz mit tenni, ilyen az élet
A vírus létezik, ahogy a járvány is, szerintem ehhez nem fér kétség.
Sokkal inkább az a kérdés szerintem, hogy mi a helyes eljárás a helyzet kezelésében, szigorú korlátozások vagy akár tudomást se vegyünk róla, menjen szépen az élet a megszokott mederben, essünk túl rajta hamar, aztán aki bújt bújt, aki nem nem. Én ez utóbbit pártolnám, mert erős az érzésem hogy ezzel a vírussal egy ideig (úgy értem évekig, akár hosszú távon is) együtt kell élni, ez ugyanúgy fog évente egy-két hullámban kedve szerint ki-be járni mint az infulenza. Tehát előbb-vagy utóbb úgyis mindenki bele fog futni, ez a realitás, akkor meg felesleges az időt húzni és tönkretenni a gazdaságot magunk alatt. A vakcinára meg szintén hiába várunk, influenzára is van, mégis jön a járvány minden évben. Így lesz ez szerintem a koronavírussal is. Magyarán felesleges a cirkusz meg a szélmalomharc, a természet most úgy tűnik úgy döntött hogy végez egy kis természetes szelekciót, ilyen ez az élet nevű játék sajnos, el kell fogadni.
Nem az a kérdés, hogy létezik-e, hanem hogy jogos-e a fellépés.
Eleinte az volt, hogy ne hordjunk maszkot mert nem véd, majd hírtelen már csak a maszk a jó, még a sál vagy kendő se hatásos.
Meg Orbán is nyugtatott mindenkit, hogy ez olyan mint a megfázás, csak egy kissebb tüdőgyulladás megpróbáltatásával állítja szembe a szervezetet. Most meg már megy a tömegpánik?? Akkor mikor hazudtak?? Mert valami akkor valahol nagyon nem stimmel.
Az 1970es években is van koronavírusos feljegyzés, szóval nem is új dolog. Nem az a kérdés tényleg, hogy létezik-e, hanem hogy tényleg mennyire káros. Mondhatnék bármilyen létező vírust vagy baktériumot, akkor sem annak a létét kellene kérdőjelezni, hanem azt hogy valóban káros? Valóban szükséges az intézkedés??
Ha első körben az volt hogy a maszk semmit nem ér, akkor most miért lett jó? Miért jó a jobban szellőző szövetmaszk? Miért van erre szükség, ha már az elején mondták hogy nem kell?? Ha mégis szükséges, akkor miért hazudtak az elején??
Hoy milyen mindenható a mi kormányunk.
Manipulálni tudják a világ összes médiáját, elhülyítve a fél (na itt az EGÉSZ)világot.
A halottak csak a képzeletben léteznek.
Ennyit a Te kérdésedről, nem minősítenélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!