Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted létezik a koronavírus?

Szerinted létezik a koronavírus?

Figyelt kérdés

Meghallgattam a kormány Operatív törzs tájlkoztatóját (azét a kormányét akinek a médiája sokat hazudik) Utána hogy mértékadó tájékoztatásban részesüljek a másik oldalt is meghallgattam. Tamád doktor, dr.Gödény oldalát, érveit is.

Elmondták, hogy aki meghal egy teszt után pozitív lesz, akkor arra azt mondják koronavírusba halt meg, de ezt egy úttesti balesetesre is kimondják, írta Tamás Doktór. Akik a korházban meghalnak mindenféle betegségben és a tesztjük pozitív lesz, azokat a koronavírus statisztikába veszik fel, de ez nem hiteles. Gödény szerint ez a koronavírus csak egy sima influenza csupán. Elmondta hogy csak azok betegednek meg, akiknek olyan gyenge az immunrendszere, mert nem szedtek D vitamint hogy akármiben meghaltak volna

Így mindkét oldal érveit figyelembe véve, szerinted létezik a koronavírus vagy sem?

2020. okt. 11. 18:38
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
74%
Készülj fel rá utolsó, hogy akár a lakás ajtót is rád törhetik. Biztos láttál egy pár kilakoltatási felvételt. Kedves szolga-védőink azt is teljesíteni fogják, mint “parancsot”. El van cseszve ez a világ, de nagyon.
2020. okt. 13. 08:18
 22/49 anonim ***** válasza:
68%
1960-as években fedezték fel. Itt inkább az a kérdés hogy a covid halálozási ráta indokolja-e a világ karanténba zárását? Összehasonlítva pl. az influenzával vagy éppen a rákkal. A másik kérdés hogy ez a covid project egy mesterségesen generált dolog vagy csak simán ennyire elmebeteg lett az emberiség. Ezt majd a közeljövőben kiderül...
2020. okt. 13. 13:56
 23/49 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó, s akkor még nem is beszéltünk az eboláról, maláriáról, malária szúnyogok pl Magyarországon is vannak, szó sem esik róluk, sőt idéntől irtani se szabad őket. Talán annyival nem értek veled egyet, mivel a rák az nem fertőző betegség, de valóban több tízezren meghalnak benne egy évben országos szinten, s a kutya nem foglalkozik vele. Tény.
2020. okt. 13. 17:53
 24/49 anonim ***** válasza:
67%

A H1N1 vírus általi fertőzésben 61 millió ember halt meg világszerte, mégsem volt kötelező a maszk viselése, valamint a pánikkeltés is elmaradt.

Az is elgondolkodtató, hogy a Covid19 vírus szeptembertől már része az oktatási tananyagnak, holott a könyvek átfutási ideje sokkalta hosszabb, mint fél év. Mintha csak előre tudták volna erről a betegségről... :)

2020. okt. 15. 20:17
 25/49 anonim ***** válasza:
57%

Én még nem találkoztam vele,pedig budapesti vagyok,és az egész kijárási korlátozást végigdolgoztam,bkv járműveken közlekedtem.Ismerettségi körömben sincs egyetlen fertőzött sem.Nem mondom hogy nem létezik,de hogy rohadt nagy kamu az egész,az biztos

40N

2020. okt. 16. 18:13
 26/49 anonim ***** válasza:
79%
#23 vagyok. Engem pl sokkal jobban aggaszt az is, hogy folyamatosan súlyos vagyonokat hagyok ott a boltban, mert szinte napról-napra minden élelmiszer megdrágul. De sajnos kevés az az ember, aki felfogja mi folyik valójában. De az egyik ismerősöm pl hitelre vett most autót, fel se fogja, hogy milyen gazdasági válságban vagyunk. De nem folytatom, mert megkapom, hogy konteó gyártó vagyok. Bárcsak konteó lenne ez az egész...
2020. okt. 16. 19:01
 27/49 Girlll3 ***** válasza:
22%
Munkahelyemen megfertőződtek páran. Eddig nem jött hír a halálukról...
2020. okt. 16. 20:12
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

Egy-két kommenttől eltekintve (pl. 5-ös válasz) egész kulturált vitafal jött itt létre annak ellenére egy nyilvánvalóan troll/provokatív jellegű kérdésből. A kérdező vicceskedve a járványszkeptikus oldalt igyekezett kifigurázni, amivel nincs baj, de csúsztatni akkor sem elegáns. Gődény ugyanis:

- nem állítja, hogy "a koronavírus csak egy sima influenza csupán." Soha sehol ilyet nem mondott.

- nem tagadja a vírus létét, elmondta többször, több fórumon világosan, ennek ellenére szemérmetlenül ráaggatják a "vírustagadó" jelzőt. (Nyilván egyszerűbb és kényelmesebb megoldás az efféle karaktergyilkosság, mint a valódi vita).

Innentől fogva hülyeség a kérdés minden további része.

2020. nov. 5. 02:55
 29/49 anonim ***** válasza:
50%
Létezik a vírus és létező lehet az is, bár ez az én meglátásom csupán, hogy egyre gyengébb alapvetően az ember immunredszere különféle okoknak köszönhetően. Mindazonáltal Nem lehet biztosan tudni, mi mennyire igaz mindabból, ami hallunk és olvasunk. Parázni felesleges, maszkot hordunk, kezet mosunk, nem mászunk mások nyakába és akkor bármit is hallani, esélyes, hogy nem lesz bajunk. Aztán előbb utóbb ez az egész járvány mizéria lecseng úgyis.
2020. nov. 5. 18:02
 30/49 anonim ***** válasza:
74%
Azt ne gondold utolsó, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba. Kopogtat az ajtón a világdiktatúra.
2020. nov. 5. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!