Alvás paralízis, ki hogy élte meg?
Sajnos csak 1x volt rá alkalmam, tetszett. Szeretek ijesztő dolgokat átélni xd
A mozgasképtelenség nekem is megvolt, és bár nem láttam, de olyan volt mintha tudnám hogy valaki bent van a szobámban és azt ereztem járkál korulottem és néz. Hallottam ahogy mászkál de nem láttam
Nekem nagyon furcsa volt minden alkalommal, először nagyon féltem és fájdalmaim is voltak, és azt hallucináltam, hogy elrabolnak az ufók. De voltak ártalmatlan hallucinációim is, olyankor szinte mindig tudtam hogy paralízisem van, sőt volt egy aranyos is, amikor azt hallucináltam, hogy a nyuszim odabújt hozzám és kedves hangot adott ki, ami lehetetlen volt, mert épp a ketrecében volt (akkoriban került ide és még ideszokott)...
Egyszer azt hallucináltam, hogy megerőszakol valaki és hátulról befogja a számat, az rettenetes volt. Éjfél előtt egy órával aludtam el akkor, tehát jóval korábban mint szoktam, húsz perc alvás után hallucináltam, felébredtem végül, és háromig olvastam, annyira féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!