Van köztetek olyan, aki rendszeresen szenved az úgynevezett alvás paralízistől? (Másnéven alvási bénulás)
Nálam egy időszakban mindennapos volt, pedig életem elég gondtalan időszakát éltem!Most stresszesebb, kimerültebb vagyok, mégsincs olyan sűrűn, meg más jellegű is lett a dolog..
Nálam úgy látom helyfüggö.A kisszobában sosem marad el a jelenség, ott már utálok aludni, jó ideje nem is alszom már ott. A nagyszobában ritkábban és más jellegel van alvásparalizis élményem. Összességében viszont itt, ebben a lakásban kezdődött az egész, valamikor tizenéves korom végén. előző lakhelyeimen konkrétan az alvásparalizis velem sosem fordult elő. Na az a két másik házunk, sem volt teljesen "tiszta", de ilyen alvásgondom nem volt. Mikor aztán 14 éves koromban ide költöztünk, már akkor éreztem valamit... Valami fura, kicsit zavaró atmoszférát a lakásban, noha imádtam itt lakni kezdetben. Pszichológus nem hiszem hogy sokat tudna erre mondani. Én a radiesztéziai sugárzásokra is gyanakszom, meg még ki tudja, mi minden van, amit nem látunk...
Hosszú évek óta felkelek éjjel 2-3 között és akkor érzem leginkább azt a zavaró érzést még szorongok is, meg minden bajom van, kb hajnal 4-ig, akkor elmúlik az egész egy csapásra. De addig minden bajom van.Megfigyeltem azt is, hogy amobilom, olyankor villámgyorsan merül, vagy "meghülyül", nem akar szótfogadni...Nos, anyu is hajnal 2 után halt meg, nem tudom, számít-e ez valamit, de talán lehet valami itt, ami akkor rontott az állapotán, valami olyan energia.
társasház. jó lenne megkérdezni a szomszédokat, ők miket tapasztalnak, dehát a gázszámlán kívül ezekkel másról sajnos nem lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!