Szerintetek ez alvási paralízis volt, vagy csak egy álom?
Kb egy hónapja foglalkoztat a tudatos álmodás, de eddig nem tettem túl sokat érte. Néha pl buszon vagy szüneten csinálok olyat hogy ,,most valyon álmodok-e'' (de 5-nél több ilyen nem volt mert mindig elfelejtem) illetve azt amit az elmúlt hónapban álmodtam leírtam (de csak telefonba, kulcsszavakkal)
Az este viszont elég kellemes álmom volt. (sőt, több is). Erősebb voltam most álmomban mind eddig, sőt a történések is nagyjából úgy sikerültek ahogy akartam, s elég jókedvű voltam.
De az álmok végén viszont jelentkezett az hogy az ágyamban fekszek, nem tudok mozogni, s az ágyammal szemben a debaré ajtó ablakán át egy földönkívüli néz (fekete szemek, nagy fej, szürke bőr). Az ajtón az ablak a valóságban függőleges, de akkor vízszintes volt. Az elején eléggé féltem, meg olyan gonoszságot is éreztem de egy kis idő elteltével ahogy ott néztük egymást határozottam megmondtam neki hogy ,,Nem félek tőled!'' s ezzel vége volt. Azt kell még velem kapcsolatba tudni hogy számomra már rég nincs olyan hogy rémálom, mert ahogy a horrorfilmektől, az álmaimtól sem félek. (pl az a régi álmomra sem rémálomként gondolok vissza amelyikben egy múzeumban egy denevér rágta a térdem).
Ez elég érdekes élmény volt számomra és szeretném tudni hogy most tényleg életem első alvási paralízisét éltem át vagy csak sikerült egy kis horror témájút is álmodnom a sok víg, kalandos álom után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!