Az alvásparalízisről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Akinek volt, az elmesélné, hogy mit élt át?
Akik hisznek a szellemekben vagy más ezoterikus lényekben, azok szerint ezt előidézhetik vagy képesek közben igazából ártani?
2017. márc. 21. 21:36
1/6 anonim válasza:
Nekem rengetegszer volt már és szörnyű élmény. Volt hogy egy éjjel alatt 10-szer éltem át. Úgy zajlott nálam hogy egyszer csak kinyitottam a szemem és rettentően féltem. Azt éreztem mintha lenne velem valaki, de volt hogy láttam is "űrlényeket". Persze mozogni nem tudtam akármennyire is akartam ordítani vagy felkelni védekezni nem tudtam. Aztán nagyon erősen arra gondoltam hogy álmodom és meg kell mozdulnom akkor felriadtam. Sok alvászavarom van de a beszéden kívül minden elmúlott mióta megházasodtam és a feleségemmel alszok :D
2/6 anonim válasza:
Szerintem az alvásparalízisnek semmi köze a transzcendens lényekhez.
Az,az agy jobb,és balfele szerepcseréjének zökkenője.
A megfelelő fizikai terhelés,a friss levegő,a lezárt konfliktusok,a megfelelő pihenőidő megolda ezt a zavart.
3/6 anonim válasza:
Ja hát ha a válaszom véletlen félreérthető elnézést. Semmi természetfeletti nincs benne. Az agy azon része hamarabb ébred fel ami az öntudatért felelős mint ami a mozgásért. Továbbá rémálmaid vannak. Mi ufókat meg ilyenekt álmodunk közbe, régen meg boszorkányokról meg démonokról álmodtak közben. Lehet 200 év múlva meg medvedisznóemberek vagy mit tudom én mik lesznek...
4/6 anonim válasza:
Mivel érdekelnek az ilyen dolgok, szívesen átélném, de még nem volt rá példa.
5/6 anonim válasza:
kezdetben olyan rémálmaim voltak, hogy űrlények bénítanak le. most már eljutottam arra a szintre, hogy csak fekszek ágyban és várok, hogy mikor tudok végre újra mozogni. nem félelmetes, inkább csak idegesítő jelenség. nem hiszem, hogy természetfeletti lény okozza.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez azért elég ijesztően hangzik.
2017. ápr. 18. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!