Volt már alvásparalízisetek? Milyen volt?
Nekem volt 3x. Az egyik paralízisem álmomban történt.
2-ben nagyon sokat szenvedtem és fájt, életemben nem rettegtem ennyire.
Az elsőnél a falnak voltam fordulva, azt hittem más valaki házában vagyok és egy démonnak a jelenlétét éreztem mögöttem, és nagyon nagyon rettegni kezdtem valamiért.
A másodikban, amikor álmomban volt paralízisem, az ágyamban feküdtem és kínzott valami, szenvedtem ezerrel és üvöltöztem, és úgy éreztem bennem van a démon.
A harmadikban már legyőztem a félelmet, csukott szemmel voltam és azt hallucináltam hogy egy bogár rám repült, és vízesést hallottam.
Nektek volt már? Milyen volt, mi történt, és hogy éreztétek magatokat? Kipróbálnátok újra?
Nekem egyfolytában halucinációm van ,de rossz indulatú
Ő valami képzeleti barát szereti ,hogy iszom és
rendmániás .
Mindig félt engem egyszer csak ott volt az ágyam végén természetessen másnapos voltam és üdvözőlt .
Egy óra múlva megittam a' regeli pálinkám és jobban voltam . Utána beszélgettünk .
De még ott volt ,azóta is meg van .
Muszáj minig megjegyeznem: majdnem szívrohamot kapott a' szilveszteri produkciómon bebasztam ,mint állat !
Itt űl mellettem most is csak a' fejét fogja .
Amúgy Gyöngy névem mutatkozott be !
Remélem nem baj, hogy ilyen sok idő után is írok. Na de.
Igen volt. Egyszer csak felkeltem reggel, mindenki aludt, a tesómmal voltam egy szobában. Felkeltem, és úgy éreztem, hogy nem tudok mozogni. Hason feküdtem, fél fejem a párnában, alig kaptam levegőt. Nagyon megijedtem, dobogott a szívem. Fel akartam tápászkodni, szólni a tesómnak, de nem tudtam. Már a sírás határán voltam. Az járt a fejemben, hogy ha nem mozdulok meg gyorsan, meghalok, mert alig kaptam levegőt. Aztán egyszer csak meg tudtam mezdulni, felültem, és csak fogtam a fejem. A tesóm is felkelt és elmeséltem neki. De márt nem tudom mit válaszolt. Nekem nem járt hozzá halucináció. Csak félelem. Azóta nem történt meg többször. Én átélném mégegyszer, mert mostmár tudom, hogy miről van szó. Remélem tényleg nem baj,hogy ilyenkor írok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!