Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek nem unalmas így...

Szerintetek nem unalmas így az élet?

Figyelt kérdés
Mármint,hogy pl. nincsenek vámpírok meg egyéb természetfelleti lények...xD meg ilyen misztikus dolgok nem biztos h vannak...bocs ha értelmetlenül magyaráztam xD
2010. aug. 1. 20:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
látom azért van aki mellettem áll xD mindenkinek kösz a válaszokat :)
2010. aug. 1. 21:13
 12/21 anonim válasza:
Isten szavát és szeretetét kívánnád legalább így ahogy ezt szeretnéd az sokkal fontosabb ennél.
2010. aug. 1. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
A vallás de unalmas még. Egy alárendeltségi viszonyba száll bele az összes hívő. Isten is kb annyira létezik mint a Minotaurus.
2010. aug. 1. 21:20
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Honnan tudod hogy nincs Isten.Akkor ki teremtette a világot meg mindent öreganyád vagy ki.De most ebbe nem megyek bele mert úgyse értenétek.O meghalt a bűneidért azért hogy élj boldog életett a földön de a jövőbe már nemcsak hogy Istent nem fogják tisztelni hanem saját magukat se.
2010. aug. 1. 21:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
HA pl vámpirok vagy egyéb misztikus lények lennének akkor is kitalálna valamit az ember.Mittomén medvediszno embert vagy járkálo krumplis zsákot.Érted mitakarok nem?Soha nem lehet telljes az élet.Ez olyan mint amikor a hangya aztmondja:dejó lenne embernek lenni olyan magasnak.Az ember meg aztmondja dejó lenne hangyának lenni olyan picinek.
2010. aug. 1. 21:31
 16/21 anonim ***** válasza:

medvedisznóember...xDDD amúgy de, rohadt unalmas de ezen szerintem a természetfeletti lények sem segítenének, attól még hogy lennének pl vámpírok, mitől lenne izgibb? retteghetnél éjszaka hogy mikor szívják ki a véred :D

mondjuk földönkívülieknek azért örülnék...

19L

2010. aug. 1. 21:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Az élet csak annyira unalmas, amilyenné formáljuk. Én nem unatkozom mindenféle borzongató jelenség és lény nélkül.
2010. aug. 1. 21:38
 18/21 A kérdező kommentje:
én nem örülnék a földönkívülieknek :D
2010. aug. 1. 21:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, van egy ország a bolygón, ami szinte "Természetfeletti", úgy hívják Észak-Korea.

Bejutni nagyon egyszerű. Menj el Északkelet-Kínába a Tumen folyó partjára, és amikor senki se figyel, úszd át.

Ha a túlpartra értél egy fura helyen fogod találni magad, ami olyan, mint az 50-es évek a középkorral keverve.

Mivel nem lesz munkád és állampolgárságod, kockázatos lenne városokba menni a rendőr színe elé, ezért találkozz össze a pusztán vándorló árva gyerekekkel (kóreaiul: kotdzsebi) és állj be közéjük!

Onnantól kezdve minden nap vándorlás, vadonban élelemszerzés, időnként koldulás városokban, az élet sosem lesz unalmas. Pont, mintha WoW-oznál. :)

Sok szerencsét!

2010. aug. 2. 10:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is sokat gondolkoztam azon, hogy milyen jó lenne ha léteznének ilyen természetfeletti lények.:D Még akkor is, ha félni kellene tőlük, mert legalább az is izgalmas lenne:D
2010. aug. 2. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!