Szerintetek nem unalmas így az élet?
Figyelt kérdés
Mármint,hogy pl. nincsenek vámpírok meg egyéb természetfelleti lények...xD meg ilyen misztikus dolgok nem biztos h vannak...bocs ha értelmetlenül magyaráztam xD2010. aug. 1. 20:31
1/21 anonim válasza:
Nem... Az enyém nem az, pedig semmi ilyesmiben nem hiszek. De azé az lehet, ha ezek nélkül punnyad, és az izgalmat egy természetfölötti esemény jelentené számára. Az élet szép, ez nagy klisé, de igaz, nekem spec nem kellenek hozzá vámpírok, meg semmi hókuszpókusz.
2/21 anonim válasza:
Az élet UNALMAS csupa nagy betűvel. Méghozzá nagyon unalmas.
Az álmok szépek.
3/21 anonim válasza:
Az ÉLET (csupa nagybetűvel!) csak az unalmas emberek számára unalmas :)
4/21 anonim válasza:
Imádnám, mikor reggel megyek be a melóhelyemre és attól kéne parázni, hogy megzabál valaki(valami).
Egyszerűen fantaztikus lenne, tök nem unatkoznék.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
5/21 A kérdező kommentje:
én tökre bírnám ha olyan lenne az élet :D de kinekhogy :]
2010. aug. 1. 20:52
6/21 anonim válasza:
Egyetértek a kettővel előttem íróval... Tényleg csak annak unalmas aki nem tud mit csinálni.. Nagyon sokmindent lehet csinálni, hogy ne legyen az ember számára unalmas az élet!
7/21 anonim válasza:
Szerintem ha létezne ilyesmi akkor beszínezné egy kicsit az életet, a világot :D Nem lenne rossz, sokat gondolkodtam ezen én is :)
8/21 anonim válasza:
Vagy lehetnének természetfeletti pasik, akik mindig a kívánságaimat lesik, és teljesítik. :D
10/21 anonim válasza:
A vámpírok is unalmassá válnának egy idő után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!