Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A rak férfi miért ilyen...

A rak férfi miért ilyen tartózkodó és hullámzó hangulatú?

Figyelt kérdés
Én mérleg vagyok, a kiszemeltem rák. Röviden es nagyvonalakban belinkelem a legutóbbi beszélgetést. Azóta am megint el van tünve, mindig ez van, elobujik a kis páncéljából, aztán meg szó nélkül vissza, miközben valószínüleg sokat gondol ram, abból kiindulva hogy mindig nézegeti az oldalam, a képeim es hogy több napig gondolkodik rajta mit írjon nekem..
2020. jún. 21. 19:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem is beszélve, hogy milyen riasztó körülmények rajzolódnak ki a kérdésből; ha jól értelmezem, Te egy egyedülálló anya vagy, aki egy ránézésre is elmebeteg férfit hajkurászik és horoszkóp alapján várja, hogy ebből normális emberi viszony alakuljon ki. Döbbenet...

Legalább a kislányod nyakára ne vigyél haza ilyen embert. Téged is jól megnyert, ezek alapján...

2020. jún. 22. 10:42
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem jössz be neki! :(((
2020. jún. 25. 01:11
 23/31 A kérdező kommentje:
Az eddig sem volt kérdés hogy tetdzem neki vagy sem,én kinek nem amúgy is 😂😂
2020. jún. 25. 02:01
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

"...én kinek nem amúgy is..."

Ja, hát ez megmagyarázza nálad az irónia nem-értését...

2020. jún. 25. 13:59
 25/31 anonim ***** válasza:
Amúgy mi lenne, ha ahelyett, hogy x privátot ráküldesz minden egyes válaszolóra az élőlénnyel kapcsolatban, akivel meg akarod magad hágatni, a kislányoddal foglalkoznál mondjuk példának okáért? Vagy elgondolkodnál az életeden, hogy egyedülálló anyaként mennyi minden másban is helyt kellene állnod számára?
2020. jún. 25. 14:56
 26/31 anonim ***** válasza:
Csak egy tipp a primitív ezo kérdések kiírása helyett.
2020. jún. 25. 14:58
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem akarom magam meghágazni egy az,ketto hogy honnan veszed te hogy én nem rá fordítom az idom attol hogy ide pocsogok az a napom kb ot szazaleka..minden mas anyuka meg a facebookon éli ki az idejét ostoba kommentelgetéssel
2020. jún. 25. 14:59
 28/31 A kérdező kommentje:
"Potyogok
2020. jún. 25. 14:59
 29/31 anonim válasza:
Jo az mondjuk igaz hogy a legtöbb anyuka a facen instán írogat celebek és főleg pasik képei alá😂😂😂
2020. jún. 25. 15:09
 30/31 A kérdező kommentje:
Ez igaz😂 nekem meg azok irnak maguktól
2020. jún. 25. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!