Hullámzó, bizsergő érzés a testben félálomban, ez mi lehet?
Ma is pl. alvás közben (tudtam, hogy alszok, érzékeltem az ágyam, csak nem voltam teljesen észnél) olyan érzésem volt mintha ki akarna fújni a "szél"-valami energia/ az ágyamból. Nem egészben a testem, hanem nagyon sok darabban, mint amikor 5 kg tollra rákapcsolunk egy ventilátort, pont ezt éreztem a testemmel, csak hamar visszatértem 1 egésszé. 4-5 "löket" lehett, utána felkeltem.
Sokszor testel érzékelek, bizsergéseket, hullámzást, nem igazán tudom megfogalmazni nagyon furcsa érzések. Sose történik semmi más, csak fekszem az ágyamba, csukott szemmel és érzem ezeket. Majd ha felkelek, kinyitom a szemem elmúlik. Első ilyennél nagyon nagyon féltem, már megszoktam, ritkán ijedek meg tőle. Neten nem találok nagyon erről semmit, nem is tudom mi ennek a kulcsszava. Jó lenne, ha valaki írna erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!