Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Minek tudható be az az érzés...

Minek tudható be az az érzés amikor alvás közben de inkább félálomban hangos hangot hallok?

Figyelt kérdés

Néha előfordul velem, hogy mikor alszom, tisztán és egyre hangosabban hangokat hallok a fejemben és ilyenkor erőlködve próbálok felébredni mert nem szeretem azt az állapotot kicsit megrémít, de olyan fáradt vagyok hogy megint visszaalszom és újra hallom a hangokat ....stb

A másik érdekes dolog ami megtörtént sokszor velem hogy erőlködtem álmomban hogy meg tudjam mozdítani a végtagjaimat nagyon valóságos volt.

A hangos hangokra visszatérve olyan is volt hogy összekucorodva aludtam és egy belső inkább férfi hang megszólalt hogy nyújtsd ki a lábadat és én kinyújtottam.

Ezeknek a fura érzéseknek mik lehetnek az okai? Mire alakúlnak ki? Mostanában nem nagyon tapasztaltam ilyet.

Van ennek neve? Mással is előfordult már?

Nem vagyok skizofrén, elmebeteg mentálisan sérült. Ezeket a dolgokat csak párszor tapasztaltam és csak álmomban félálomban.

2014. jan. 19. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

--> Hipnagóg hallucináció.

Természetes agyi jelenség, nálam is szokott néha lenni elalvás előtt.

2014. jan. 20. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Az alvási paralízis egy vállfaja. Normális dolog, nem kell félni tőle.
2014. jan. 20. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor van baj ha a hangokkal nem értesz egyet.
2014. jan. 20. 17:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok, utánaolvasva látom sok emberrel előfordult már.

Érdekes hogy az agy miket tud produkálni

2014. jan. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!