Csak egy gyors kérdés! Ha a szomszéd kutya ugathat amikor akar, akkor én miért nem hallgathatok zenét amikor akarok?
A szomszéd az ablakom alá(jó, nem alá, mert a saját telkén, de itt van az ablakomnál) a kutya óla. És ugat amikor csak akar.
Én meg hallom, zárt ablakkal is rendesen. És hogy ne kapjak agyhalált a monoton órákon át tartó ugatástól zenét hallgatok.
És a szüleim azt mondták, ne hallgassam hangosan(őket nem zavarja) a zenét, mert a szomszédot lehet hogy zavarja...
Érdekelne, vajon a szomszédban történt olyan, hogy "jajj, szivem, szólj a kutyára, mert lehet zavarja a szomszédot az ugatása!"?
Nem hiszem.
Akkor én miért nem hallgathatok zenét? Különben sem hangos, csak a mély erős.
És én rendes vagyok, mert 10 után nem hallgatok zenét, a kutya meg éjjel is ugat ha akar!
Szóval mi a gond vele?
Hány éves vagy te úgy őszintén?
A kutya szerinted úgy működik,hogy a gazda rászól,hogy "most ugass 2 órán át" és akkor ő ugat?
Ha meg rászól,hogy "mostmár csend" akkor abbahagyja?
1. ki van kötve szerencsétlen állat,baromira unatkozik,semmi mással nem tudja lefoglalni magát
2.vegyél fülest és olyan hangosan hallgatod a zenét ahogy akarod és még a kutyát se hallod
MERT KI VAN KÖTVE ÉS NEM FOGLALKOZIK VELE SENKI!!!
Ne legyél már értelmi fogyatékos.Szerinted poénból ugat szerencsétlen??
Tényleg kiemelted?
Azért, mert te ember vagy, egy elvileg értelmesebb faj. De ahogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!