Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mitől lehet az, hogy kb 10...

Mitől lehet az, hogy kb 10 éve síneket és húllámzó tengereket álmodok? 17/L

Figyelt kérdés

2013. jún. 18. 11:21
 1/3 anonim válasza:
82%
Én meg mimdig azt álmodtam hogy megmar egy kigyó azóta vettem egy szvárványos boát meg egy madárbokot és kézbe veszem öket azota elmultak ezek az álmok te pl lehet hogy tudatalatt vonatozásra uszásra vagy nyaralásra gondolsz és ez valósul meg álmodba én pl mostanába amire lefekvés elött nagyon gondolok vagy egész nap azzal foglalkozok akkor arrol álmodok remélem tudtam segiteni :) 15/f
2013. jún. 18. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy előző életedből emlékek:) Vagy olyan életedből, amit még nem éltél meg. Most nem tudom, mennyire tervezed, hogy sokat utazol:)
2013. jún. 18. 11:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Az álom elvileg olyan időn és téren kívüli dolog, szóval a jövőből is láthatunk képeket. Am lehet, h nincs is különösebb jelentősége, csak véletlen:) Ja és az is lehet, hogy nagyon szeretsz utazni, meg hát nemtom mennyire szoktál ábrándozni arról, hogy pl ott vagy a tengerparton meg ilyesmik:):):) Előző voltam még:):)
2013. jún. 18. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!