Delfin voltam álmomban, és egy bálna elől menekültem a viharosan hullámzó óceánon. Megjelent egy menekülő tigris is. Mit jelenthet?
DELFIN - Igaz, jó barát; szenvedélyes szerelmed lassan igaz szeretetté, ragaszkodássá alakul.
BÁLNA - Ez a nagy állat nem Téged szimbolizál, hanem valami tehetetlenséget, amely ellen küzdened kell.
TIGRIS - Erősen hangsúlyozott nőiesség, férfiasság; a nemi szerep túljátszása.
Én szoktam álmoskönyveket olvasni ( kicsit vicces neve van, nem? :) ) Néhány dolgot belőlük helyre tudok tenni a fejemben. Neten is sok minden fent van az álombéli szimbolumok jelentéséről.
Viszont, valahol olvastam, hogy az álmaink olyan egyéniek, hogy nem lehet ezek alapján reálisan megfejteni őket.
Próbálj meg eljátszani a gondolattal, rajzold le a történetet, éled bele magad mindegyik szereplőjébe.
Én így ismeretlenül csak annyit tudok mondani, hogy valószínűleg együtt menekülsz valakivel egy nagy probléma elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!