Jelenthet valamit ez a visszatérő rémálom?
Már vagy 4x álmodtam ezt a rémálmot és érdekellne.
egy aszfalt úton megyünk egy terepjáró autóval,(a hátúlja nyitott és ott ülünk)a kocsiban ül még egy pár ember az egyikük legtöbbször a legjobb barátom.
Aztán egy farkas fut útánunk és a terepjáró nagyon lassú így sikerül fellugrania és nehezen de le tudjuk lökni de néha az egyik utas testrészét elviszi magával.
Útána megint csak megy az autó de észre vesszem hogy egy tigris fut útánunk és ugyan úgy fellugrik néha elvesz egy emberi testrészt és nehezen sikerül lelökni.
de miután a tigrist végre lelöktük megint egy farkas fut útánunk és amikor a farkast lelöktük a kocsiról akkor megint előjön a tigris és így tovább.Persze ezek az állatok támadnak ránk.
ez így megy tovább amég fell nem ébredek.
mitől lehet ez? Szeretem a vadállatokat nem nagyon félek tőlük..állatkertbe sem járok.
Nagyon-nagyon rá kéne koncentrálnod, hogy amikor ez legközelebb megtörténik, eszedbe jusson róla, hogy álmodsz. Ha ez sikerül, akkor meg kéne állítani a kocsit, és megkérdezned ezeket az állatokat, hogy tulajdonképpen kik ők, és mit akarnak. Azt írod, nem félsz a vadállatoktól, hát tedd meg! Mivel ez a te álmod, ha ez eszedbe jut, akkor tudod irányítani. Ha még mindig ellenségesen viselkednek, akkor szállj szembe velük, és győzd le őket!
Amúgy az egész úgy hangzik, mint egy hitel, aminek a súlyos törlesztőrészletei időről időre utolérnek, vagy mint egy bahajtás, amit néha le lehet rázni, és néha bizony a vadállatok elvisznek ezt-azt.
Igen,a valóéletben nem félek tőlük de az álmomban vérszomjasak és vicsorognak szóval ott félek tőlük.
Még csak nem is én szoktam őket lelökni a kocsiról hanem az egyik utas.Én csak sikolytozom és próbálom magam védeni.
Még egy álmomat sem sikerült irányítani,nem tudom hogy kell.
hitel? Még a családommal élek és ráadásul most minden rendben beindult az üzlet hitel meg nincs a nyakunkon
Akkor csak kérdezd meg az állatoktól, hogy ők kicsodák és mit akarnak! Válaszolni fognak!
A tudatos álmodás első leckéje, hogy álmodban valamiképpen eszedbe jusson, hogy ez csak álom. Erre több módszer is van, de akkor a legkönnyebb, ha van visszatérő álmod, mert akkor csak egyszerűen rá kell koncentrálnod, hogy ha legközelebb ott ülsz a kocsiban és felbukkan a farkas vagy a tigris, (ami ugyebár ébren ritkán fordul elő) akkor erről azonnal jusson eszedbe, hogy álomban vagy, irányíthatod az eseményeket, és beszélhetsz a szereplőkkel.
Rendben,megpróbálom:)!
biztos hogy válaszolni fognak? Na de mit mondhatnak majd?
biztos csak mégjobban megijednék ha megszólalna egy tigris..
Álmodban nem ijedsz meg az ilyesmitől.:) Mennyi sok hülyeségről szoktunk álmodni, uram atyám. Attól nem csodálom, hogy megijedsz, hogy feléd futnak, de az álmodban eszedbe se fog jutni, hogy az állatok nem beszélnek.:)
Na amúgy eredetileg azt akartam kérdezni, hogy nem nézel te sok ilyen hülye filmet? Mert szerintem a legtöbb embernek azért vannak rémálmai. Nézik az alkonyatot, ott is pl. vannak azok a farkasok, akikkel a vámpírok harcolnak, vagy a harry pottert, vagy csak egy szimpla horrorfilmet. Ne csodálkozzon senki, ha ezek előjönnek az álmokban.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!