Bogárevés - visszatérő álom?
Újabban rendszeresen vannak rémálmaim arról, hogy véletlenül a számba kerül valami rovar.
Sosem derül ki, hogy miért. Csak úgy felbukkannak, érzem a lábaikat, meg minden...
Általában nagy csótányok, vagy sáskák hosszú lábakkal.
Próbálom egyben, élve kiszedni őket, de a vége mindig az, hogy valahogy beakadnak a számba, véletlenül darabokra tépem őket, és undorodva köpködöm ki...
Elég gusztustalan...
De mit jelenthet?
Szerintem nincs semmi jelentősége .
Egyébként tudtad , hogy amikor alszol és nyitva van a szád akkor pók és még különbékeféle kisebb bogarak gond nélkül be tud jutni a szádba és le is nyeled . Érdekes módon én reggel sose vagyok éhes .
egy kis cukor és egy cseresznye a tetejére. jó étvágyat kívánok a csótánytortához.
gusztustalan hát!
Az álmot az agy és a lélek gondolat állítja elő mind abból amit fennlétedkor látsz, hallasz, tapasztalsz.
tanuld meg lesimítani gondolattal az emlékeidet, talán túl erősen vannak jelen a memóriádban-- ebből megtanulhatod miképp kell.
19. f. A két csodálatos lelkünk.
29. f. Érezni belső valónkat, lelkünk energiáit.
28, f. A csodálatos, és titokzatos emberi test...
31.f. A testérzésünk kifejlesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!