Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A rak férfi miért ilyen...

A rak férfi miért ilyen tartózkodó és hullámzó hangulatú?

Figyelt kérdés
Én mérleg vagyok, a kiszemeltem rák. Röviden es nagyvonalakban belinkelem a legutóbbi beszélgetést. Azóta am megint el van tünve, mindig ez van, elobujik a kis páncéljából, aztán meg szó nélkül vissza, miközben valószínüleg sokat gondol ram, abból kiindulva hogy mindig nézegeti az oldalam, a képeim es hogy több napig gondolkodik rajta mit írjon nekem..
2020. jún. 21. 19:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%

Végig sem olvastam, mert kezdjük ott, melyik vagy te a párbeszédben?

"abból kiindulva hogy mindig nézegeti az oldalam"

Milyen oldalad és honnét tudod, hogy nézegeti?

Egyébként hidd el nekem, akármiért is ilyen "tartózkodó" a beszédpartnered, annak az ég-világon semmi köze a horoszkóphoz! Én még abban sem vagyok biztos, hogy tartózkodó, és nem csak te érted félre.

2020. jún. 21. 19:31
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük az illetőt. Honnan tudhatnánk?
2020. jún. 21. 19:31
 13/31 A kérdező kommentje:
Én vagyok a szürke természetesen. Amúgy meg innan hogy a sztorijaim nézegeti és a képeim is le vannak neki screenelve, ezt is tudom mert egyszer lebukott😊viszont en azert ide irtam mert ugye itt olyan valaszok is erkezgetnek ami osszefugg a horoszkoppal, hisz ez a topic azert van
2020. jún. 21. 19:42
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez az ember egy klinikai eset, ha Rák, ha nem.

Én nem vesződnék vele a helyedben.

2020. jún. 21. 19:48
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek, így elolvasva nem is tűnik normális emberi beszélgetésnek. Nemhogy közös témát, de szövegkohéziót nem találok az üzenetekben. Ti egymással beszélgettek egyáltalán?
2020. jún. 21. 19:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

15.

Lehet kicsit gonosz lesz, de nekem a facebook MI-projektjéből "Bob és Alice" jutott erről eszembe :D

[link]

2020. jún. 21. 19:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #16-os!

Édes istenem.😂 Nekem Radics Peti Ricardo-sorozata jutott eszembe hirtelen, vagy Bíró Mari néni Instagram posztjai. De erősen üti a színvonalat a linkelt jelenség is. :D

2020. jún. 21. 19:56
 18/31 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem az egesz beszélgetést rajtam ide nyilvan meg beszélgettünk,
2020. jún. 21. 19:56
 19/31 anonim ***** válasza:
19%

Nem érdekel a kép:

A lényeg, hogy a Rákok alapból ilyenek, félénkek, kell nekik, hogy háttérbe szorulhassanak, a kell, így védekeznek. Nyugi. Egy domináns egyén tud vele bánni.

2020. jún. 21. 22:29
 20/31 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az jön le, hogy valaki 2 hónapra ghostingolt, a másik meg kB ennek megfelelő energiát fektet be, emellett még azért magyarázatot vár, ami érthető.
2020. jún. 22. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!