Hogyan emlékezhetnék jobban a jövőre? Azokra a dolgokra amik már ott többször megtörténtek velem.
A 99%-ot most szoptad ki az ujjadból?
"Kategória: Ezotéria » Egyéb kérdések
Hogyan emlékezhetnék jobban a jövőre? Azokra a dolgokra amik már ott többször megtörténtek velem." - ami kérdés továbbra is áll.
Viszont nem tudom, hol olvastáttok, körül-belül azt: "Hogy mivel gyözhetnélek meg, hogy a jövőbeli emlékeink, most is elérhetőek számunkra?" Én azt írtam, hogy senkit nem akarok meggyõzni itt errõl.
Érdeklődni lehet volna kulturáltan. Ez természetes. ...
Felnőtt emberként nem megyek oda egy keresztényhez, hogy mit tartók minimum furcsának a világnézetében. Ilyent csak egy értetlen kamasz tenne.
Jó értem a dialektikus materalizmus hívei most, mint az újkor elején a keresztények, a korábban úralkodó nézetüket harcias elöbbiek védték és utóbbiak védik.
Kérdező részben igazat adok neked mert én már a kérdés láttán tudtam ,hogy milyen válaszok érkeznek s még a jövő-emlékezést sem kellett használjam. És azt kell ,hogy mondjam igazán szégyelhetnéd magad, miért nem használtad a jövőbelátást a kérdés megválaszolására ? Csak meg kellett volna nézni egy párhuzamos időizét ahol már feltetted a kérdést. Ejnye a figyelmetlen fejednek .... Amúgy ez is a tiéd ? Csak mert a megfogalmazás hasonlóan színvonalas. Újabb felesleges kérdés, minek kérdezni ha meg tudod nézni a válaszokat ? https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__104..
Most pedig nézd meg ,hogy holnap mit fogok reggelizni, utána ha eltaláltad mehetünk tovább.
Az kérdeztem, hogy jobban, vagy úgy is lehet érteni bővebben és szélesebb tartományban.
Teljesen véletlenek tűnő események emlékei ritkán kristály tisztán az eseményt megelözően tudatosak. De nem csak pár másodperccel, hanem ezeket van időm akár megosztani másokkal is. A pár perccel a sok évvel az eseményt megelöző emlék felismerése volt már példa az én élményben, és más emberek életében is.
"Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!"
A leörültözés amúgy, csak szabályszegés lehet az ezotéria témában.
Felesleges vitákat, sajnos hajlamos vagyok folytatni. Mert makacs és érzékeny természetű vagyok.
Nem kell ahhoz még a jövőt sem ismerni, hogy ezt tudja az ember, hogy felesleges. Bár ha pontosan tudja is mi lesz a vita kimenetele akkor sem tudja senki a természetét gyökeresen megtagadni..
Te is nagyon unatkozhatsz most, hogy ide írkálsz most.
Az egyetlen a témába vágó válasz bekövetkezett, erre emlékeztem elõre. De hogy mit fog írni már homájos volt.
Volt olyan, hogy egy pusztán csak logikávak előre láthatatlan konkrét esemény minden paraméteréről beszámolt nekem és másoknak valaki, vagy ugyan ezt tettem én. Ettől senki nem lett több. Volt aki pár napos népszerùséget szerzet pár ember körébben, de ez neki is csak zavaró volt.
Tudom hogy nem meggyőzni akartál másokat. Viszont én erre kérlek mióta hogy bizonyítsd be nekem. Én kérlek rá hogy győzz meg hiteles bizonyítékokkal az állításodról. Ha folyton leszólsz hogy tudatlanok vagyunk akkor miért nem bizonyítod be és világosítasz fel mikor én kérlek is rá?
a 99%-ot meg nem az ujjamból szoptam ki. Köztudott dolog hogy nem lehet jövőbe látni/utazni stb. A tudomány mai álláspontja ez (és nem melleslek nagyon régóta ez) és mivel ez az állítás hiteles forrásokon és bizonyítékot alapszik, ráadásul a józan ész is ezt diktálja, ezért egyértelmű hogy szinte mindenki tisztában van ezzel.
"én is azt hiszem, hogy mi alakítjuk a jövőt"
Ez nem hit kérdése, hanem tény.
Aki úgy éli le életét, hogy ki sem lép a tanyáról, az a valaki úgy alakítja jövőjét, hogy elkerüli a villamos alá esést.
A merev alkoholista és/vagy drogos úgy alakítja jövőjét, hogy nyugodt élete helyett haláláig többféle nyavajával fog nyűglődni.
.
Jövő csak akkor lesz/van, ha a jelen befejeződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!