Mi lehet az oka, hogy napjában többször hapl. Leírok egy szót vagy kimondok ugyan az elhangzik tvben, rádióban stb. Kb 2 másodperc múlva? Régen ez nem volt ilyen gyakori de most már kezd ijesztő méreteket ölteni.
Az is lehet kezdesz bekattanni.
Túlzott mintázatkeresés mentális betegségre utal.
Ez a tudomány rovat, nem az ezoterikus f...szságok tárháza.
Arról nem mi tehetünk, hogy az agyadban felülreplezentálsz tévesen eseményeket.
Kérdező!
Amit tapasztalsz, az egy olyan jelenség, amit már ismer a tudomány.
Ez lehet egyszerű torzítás, ahogy én írtam - vagy lehet az agynak egy betegsége, ahogy más írta.
Ha ez növekszik nálad, akkor inkább az utóbbi!
Azért kéne orvoshoz elmenned, mert ha az utóbbi, abból elég komoly probléma lehet.
Érthető így?
Őszintén, szerintem pár % esélye van hogy skizofréniád lenne, de a magyarázatra vagy kíváncsi akkor leírtam.
Egyszerűen csak észrevettél egy mintázatot amit eddig nem.
Ha vennénk a statisztikát, pont annyi random összehallás történik mint eddig. Csak most erre kondícionálódott az agyad.
Ha más egyéb összefüggések is gyakrabban előtörnek, pl számokat kezdesz el mindenben látni és összeesküvés elmélet szerűen látod pl a 22-es számot mindenben... még ha valóban ott is van, nem hallucináció! Akkor gyanakodhatunk kezdődő skizofréniára. Menj el dokihoz, amúgy nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!