Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan emlékezhetnék jobban a...

Hogyan emlékezhetnék jobban a jövőre? Azokra a dolgokra amik már ott többször megtörténtek velem.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom milyen youtube videót olvastál amitől ilyeneket képzelsz de minden tudomány állása szerint csak múlt jelen és jövő van és kész. Persze vannak feltételezések másik idősíkról meg hasonlók de ez mind elmélet és semmi bizonyíték nincs rájuk, vagy arra utaló dolog hogy ezek valósak lennének-e. Ilyen logikával én is kérdezhetnék olyanokat hogy hogyan kell szellemekkel beszélgetni vagy hogy hogyan tudnék vérfarkassá/vámpírrá változni (mert hogy ezekről is vannak elméletek de semmi bizonyított tény nincs)
2020. ápr. 9. 18:38
 12/69 anonim ***** válasza:
70%
"liberális idő dogma foglya" Arany csillag. Tudod mit jelent a liberális? Minek használsz olyan szavakat amiket nem értesz?
2020. ápr. 9. 18:41
 13/69 A kérdező kommentje:

linerális" idő

Gondolhattad volna, hogy a flúgos szövegjavitó írta át

Liberális, azaz szabadelvű.

Linerális, azaz egyenes.

A másik válaszólónak: Fogalmam sincs, hogy vannak-e vérfarkasok például. De a jövőre való emlékezést nem csak én, és számtalanszor bízonyítottá tettük. Csak hát valaki minél jobban ragaszkodik a linerális idő dogmához, ettől annál jobban pánikba esik tőle.

2020. ápr. 9. 19:19
 14/69 anonim ***** válasza:
69%
Mivel bizonyítottad? Ha bizonyítva van miért nem gyakorolja mindenki ezeket a dolgokat és miért csak 1-2 ember tud róla? Azért mert te szerinted létezik ez még nem jelenti hogy bizonyítva van. Vagy furákat álmodsz, vagy valamit szedsz amitől halucinálsz de ilyen nincs hogy a jövőre emlékezel mert az még nem történt meg. És másik idősíkról stb. sem tudunk
2020. ápr. 9. 19:23
 15/69 A kérdező kommentje:
Igen a flúgos helyet a K betűs szót írtam eredetileg.
2020. ápr. 9. 19:25
 16/69 A kérdező kommentje:

#14 Ez vicces. Mert azzal vonnod kétségbe a tudásom, hogy te nem tudsz róla.

Én nem tudom, hogy léteznek-e vérfarkasok.

De ez alapján nem mondhatom, hogy nincsenek. Még úgy sem, hogy például tudósok és más dogmához ragaszkodók például papok azt mondják, hogy nincsenek.

2020. ápr. 9. 19:30
 17/69 A kérdező kommentje:
"1-2 ember" - vicces bagatellizációs csúsztatás
2020. ápr. 9. 19:31
 18/69 A kérdező kommentje:
Ha valaki, és itt a többség - Tisztelet a kívételnek! - nem tud válaszolni a kérdésre akkor minek ír válasznak feltűntettet kötekedést?
2020. ápr. 9. 19:34
 19/69 anonim ***** válasza:
69%
Azért vonom kétségbe mert nincs bizonyítás ilyennek a létezésére. Te tudsz rá példát mondani? Szívesen meghallgatom. Ha ez egy létező dolog lenne akkor tudna róla avilág
2020. ápr. 9. 19:35
 20/69 A kérdező kommentje:
Mivel bízonyítottam? Kiszámíthatatlan jövőbeli eseményekről való beszámolóval. Olyanokról is bőven, amire nincs befolyása jelenlegi tudásunk szerint egy embernek sem.
2020. ápr. 9. 19:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!