Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan emlékezhetnék jobban a...

Hogyan emlékezhetnék jobban a jövőre? Azokra a dolgokra amik már ott többször megtörténtek velem.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
26%

AMi lesz arra nem lehet emlékezni, csak ami volt arra lehet.

Ennyit azért tudhatnál.

2020. ápr. 9. 20:59
 32/69 A kérdező kommentje:

Amik nem hitték el, hogy a föld alakja majdnem gömbölyű, pontosabban geodoid alakú. Akkor simán örültek házába akarták záratni azokat akik a többség nem elment mondtak.

Értem én, hogy sokkoló a kérdés. De a te és ti stressz reakciódért/reakciótokért nem vagyok felelős. Nem a tudomány rovatba tettem fel a kérdést, mivel nincs még kanonízálva ez a tudás.

2020. ápr. 9. 21:03
 33/69 A kérdező kommentje:
#31 A már többször és jellemzően kisebb eltésekkel lezajlott, és jelen nézőpontunkból jövőbeli eseményekre mégis sokan emlékeznek.
2020. ápr. 9. 21:09
 34/69 anonim ***** válasza:
60%

Igen mert ők sem hittek el minden félét csak azért mert valaki azt mondta hogy már pedig ez így van. Normális ember megkérdőjelez minden féle dolgot, főleg olyanokat amiknek nincs értelme. Ha bebizonyítanád én is elhinném. De mivel te (aki állítólag birtokában van ennek atudásnak) sem tudod bebizonyítani ezért persze hogy nem hiszi el senki.

Más részről pedig több pontból is vérzik a seb.

Egy részt a jövőbe nem lehet látni, más részt nem utal semmi sem arra hogy lennének más idősíkok.

Na már most ezek alapján ha eze a két dolog nem létezik akkor jó okkal nem hiszi el senki hogy a kettő kombinációja sem létezik.

Még egy pont hogy a válaszaid alapján eléggé ignoráns vagy és te sem kérdőjelezel meg semmit csak makacsul ragaszkodsz az agyad tév szüleményéhez és bárki bármit mond az úgy van, és nem azért mert te be tudod bizonyítani és ezáltal tudod hogy így van, hanem mert makacs vagy, önfejű és ignoráns.

Szerinted ha egy ilyen ember próbálna meg elhitetni egy teljesen lehetetlen dolgot akkor ki hinné el? Pláne hogy még be sem tudod bizonyítani.

2020. ápr. 9. 21:10
 35/69 anonim ***** válasza:
26%
Ami már lezajlott az a múlt, nem a jövő. Akárhogyan is forgatod a szavakat az nem jövő ami már megtörtént. Pont ez a definíciója a múltnak hogy már megtörtént. Ez egy nagyon szimpla fogalom nem hiszem hogy nehéz felfogni mi a probléma az állításodban
2020. ápr. 9. 21:12
 36/69 A kérdező kommentje:
#31 Ez olyan megszólalás volt, mint hogy a föld lapos, azért az tudhatnám, hogy ezért nem lehet Európából nyugat felé hajózva eljutni Kínába. Ja és örült aki arra indul mert leesik a világ végén.
2020. ápr. 9. 21:14
 37/69 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem egy olyan megszólalás volt :D Amit a 31-es írt az egy kész tény és bizonyítva van. Van három dolog: ami már megtörtént, ami épp most történik meg, és ami meg fog történni. Múlt, jelen és jövő. Nincs olyan hogy valami meg fog történni a múltban vagy hogy valami megtörtént már a jövőben. Sőt olyan sincs hogy valami most történik a múltban vagy a jövőben. Ha az embernek nagyobb az inteligenciája mint egy kavicsnak akkor ezeket logikusan felfogja
2020. ápr. 9. 21:18
 38/69 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy a kérdésben szereplő tényekről bárkit is megszeretném győzni. Viszont arról, hogy aki elnyomja az ilyen téren szerzett személyes belső tapasztalatait, a külső ilyen tapasztalatok sokkolnak.

Szét lett OFF-olva a kérdésem.

...

2020. ápr. 9. 21:22
 39/69 A kérdező kommentje:

Az egy a kérdésre adott válasz pont elég volt ahhoz, hogy újraélve ezt a napot újra megtaláljam azt a fórumot amit régebben már ezen a napon az alapján megtaláltam.

Plusz egy ember válaszolt is hasznosan.

2020. ápr. 9. 21:25
 40/69 A kérdező kommentje:

#37 Te nem fogszfel valamit, ami amúgy érthető.

Jó értem, ellent mond a világnézeteddel, és megmakacsoltad magad.

2020. ápr. 9. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!