Hogyan emlékezhetnék jobban a jövőre? Azokra a dolgokra amik már ott többször megtörténtek velem.
#19 Attól hogy te még pont nem találkoztál vele, attól még sokan igen.
Volt aki úgy érezte, hogy mindjárt megörül amikor egyes jövőre vonatkozó, teljesen kiszámíthatatlannak tűnő beszámolóim beigazolódtak. Sokan még azt mondták, ez érdekes. Találkoztam olyanokkal akik sokkal pontosabb jòvőbeli emlékekkel rendelkeztek. Az ő módszerükre is kíváncsi voltam.
"jövőbeli emlékekkel"
Jaaa, hogy te eddig a jóslásról, jövőbe látásról vakeráltál, csak menőbbnek hitted magad a "jövőre emlékezni" szövegeddel...haha. :D
#23 Nem. Menő?
Az emberek vannak múltbéli, párhuzamos jelenbéli és jövőbeli eseményekről tudásuk. Jó ez a kisgyermekkor "mágikus gondolkodásának" nevezett korszakának lezárása után sokan elnyomják.
Jóslás a tökömet. A jövő korábbi átélésének emléke.
Oké mondani lehet dolgokat hogy megjósoltál dolgokat de ez nem bizonyíték. Én is mondhatom ennyi erővel hogy én meg visszamentem a múltba és megváltoztattam azt és a mai világ azért olyan amilyen mert én közbeszóltam. De ezt sem fogja elhinni senki mert ez csak levegőbe beszélés. Csak úgy mint amit te csinálsz.
Ez ugyan az a helyzet mint régen mikor azt állították az emberek hog a föld kerek. Nem hittek nekik mert nem tudták bebizonyítani. Mit csináltak tehát? körbe hajózták a földet ezzel bizonyítva az álításukat.
Neked is ezt kell tenned ha ez tényleg egy valós dolog. Bizonyítsad be valós példán keresztül vagy kézzel fogható bizonyítékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!