Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan emlékezhetnék jobban a...

Hogyan emlékezhetnék jobban a jövőre? Azokra a dolgokra amik már ott többször megtörténtek velem.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 14:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:

#19 Attól hogy te még pont nem találkoztál vele, attól még sokan igen.

Volt aki úgy érezte, hogy mindjárt megörül amikor egyes jövőre vonatkozó, teljesen kiszámíthatatlannak tűnő beszámolóim beigazolódtak. Sokan még azt mondták, ez érdekes. Találkoztam olyanokkal akik sokkal pontosabb jòvőbeli emlékekkel rendelkeztek. Az ő módszerükre is kíváncsi voltam.

2020. ápr. 9. 19:45
 22/69 A kérdező kommentje:
Senkit, azaz senkit nem akarok meggyözni a jövőre való emlékezés lehetőségének létezéséről. Nem azért mert ez lehetlen lenne. Annyi hogy aki maga nem tapasztalt ilyeneket, mint traumát szokta legtöbbször megélni.
2020. ápr. 9. 19:50
 23/69 anonim ***** válasza:
26%

"jövőbeli emlékekkel"

Jaaa, hogy te eddig a jóslásról, jövőbe látásról vakeráltál, csak menőbbnek hitted magad a "jövőre emlékezni" szövegeddel...haha. :D

2020. ápr. 9. 20:06
 24/69 A kérdező kommentje:

#23 Nem. Menő?

Az emberek vannak múltbéli, párhuzamos jelenbéli és jövőbeli eseményekről tudásuk. Jó ez a kisgyermekkor "mágikus gondolkodásának" nevezett korszakának lezárása után sokan elnyomják.

Jóslás a tökömet. A jövő korábbi átélésének emléke.

2020. ápr. 9. 20:19
 25/69 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, nem tudom mit szívsz, de jó lenne kezeltetni magad, mert durvák a téveszméid.
2020. ápr. 9. 20:27
 26/69 A kérdező kommentje:
#25 Ha valaminek a létezéséről nem tudsz, vagy nem akarsz tudomást venni, akkor csak azért írsz ide mert ezt jelezni szeretnéd?
2020. ápr. 9. 20:37
 27/69 anonim ***** válasza:
57%
Azért írok ide, mert a mentális gondok sokszor kezelhetőek. Tényleg fordulj orvoshoz, mielőtt rosszabbak lesznek a téveszméid, és kárt teszel valakiben. Tudom hogy szar ez a karantén, és sokakat megvisel szellemileg, de van segítség, hidd el.
2020. ápr. 9. 20:42
 28/69 A kérdező kommentje:
#27 Jó értem téged még a jövőbeli emlékek lehetőségének létezése is sokkól. Ilyen hozzáállással természetesen a saját ilyen emlékeidet is elnyomod. Tehát nem tudsz válaszolni a kérdésre, a sokk miatt mégis ide írtál.
2020. ápr. 9. 20:48
 29/69 anonim ***** válasza:
26%

Oké mondani lehet dolgokat hogy megjósoltál dolgokat de ez nem bizonyíték. Én is mondhatom ennyi erővel hogy én meg visszamentem a múltba és megváltoztattam azt és a mai világ azért olyan amilyen mert én közbeszóltam. De ezt sem fogja elhinni senki mert ez csak levegőbe beszélés. Csak úgy mint amit te csinálsz.

Ez ugyan az a helyzet mint régen mikor azt állították az emberek hog a föld kerek. Nem hittek nekik mert nem tudták bebizonyítani. Mit csináltak tehát? körbe hajózták a földet ezzel bizonyítva az álításukat.

Neked is ezt kell tenned ha ez tényleg egy valós dolog. Bizonyítsad be valós példán keresztül vagy kézzel fogható bizonyítékokkal.

2020. ápr. 9. 20:50
 30/69 anonim ***** válasza:
15%
Ja és a másik válaszoló jól írja. Ha tényleg hiszel ezekben akkor lehet hogy lelki problémák vannak azzal pedig tényleg fontos hogy orvoshoz fordulj mert csak kárt teszel magadban vagy ne adj isten másokban ha a téveszméid szerint élsz
2020. ápr. 9. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!