Ennek mi a magyarázata?
Hiányzik anyukád, ez csinálhatja ezeket a dolgokat.
Nekem mikor meghalt anyukám, az utcán ha ugyanolyan kabátban ment valaki előttem vagy akár messzebb, kb. két másodpercig azt gondoltam, hogy az ott anyukám. Aztán persze beütött az agyamba a valóság, miszerint ez lehetetlen. Mégis olyan ó volt addig a két másodpercig azt hinni, hogy él. Szerintem az agyam követelte ki azt a kis szünetet a valóság tényeinek fájdalma alól.
Nem hiszem hogy neked bármi bajod lenne azontúl, hogy hiányzik anyukád.
Velem történt már pár hasonló eset:
Egyszer, egy szeles , sötét estén, munkából hazamenet, az egyik ház előtti fán egy akasztott embert véltem látni. Majd közelebb érve láttam, hogy csak egy nagy méretű szemetes zsák akadt a fa ágára furcsa alakzatban.
Más.
A konyhából tartottam a szoba felé és mikor a nyitott fürdőszobaajtó mellett elhaladtam, esküdni mertem volna, hogy egy szürke csuhás alak térdel a fal felé fordulva. Hát, megállt bennem az ütő.
Nos, később kiderült, hogy anyám esőkabátja volt az, egy szögre akasztva...
Harmadik esetben egy félhomályos, téli reggelen arra ébredtem, hogy a tükrös szekrényemen egy hegyes sipkás törpe áll, és karbatett kézzel figyel engem. Sikítva ültem fel az ágyban. Aztán kitisztult a kép és rájöttem, hogy az a karácsonyfa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!