Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni a megvilágosod...

Mit tudok tenni a megvilágosodás érdekében?

Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 22:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Felkapcsolod a lámpát
2020. febr. 10. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:
36%

Miből gondolod, hogy sötét vagy?

Amúgy tanulni kell sokat.

2020. febr. 10. 23:09
 3/14 907 ***** válasza:
33%
Milyen téren érted a kérdést?
2020. febr. 10. 23:17
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet megvilágosodni? Legyőzni az egót?
2020. febr. 11. 06:13
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

"Hogyan lehet megvilágosodni? Legyőzni az egót?"

Találd meg, hogy ki akarja legyőzni az egót, és mi az ami ezt megelőzően is már itt van.

Mindig vidd a figyelmed arra, hogy kié ez a gondolat vagy érzés, erre az egyetlen válasz az hogy az én gondolatom és az én érzésem, tehát az én érzet ezzel felerősödik, ekkor kutasd fel ezt az ént, hol találod?

Nem fogod megtalálni, csak a jelenléted marad a kutatás végére. Ismerd fel ezt újra és újra, míg csak a jelenlét marad.

2020. febr. 11. 07:25
 6/14 -remete- ***** válasza:
30%
Tedd fel magadnak ezt a kérdést mit jelent megvilágosodni a számomra? Ha mindent tudni akarsz tedd fel a kérdést miért? Ha a hatalmat akarod gyakorolni vele az egy újabb kérdés? Számomra a megvilágosodás az, hogy jelen vagyok tudatában mindennek ami körülvesz. Jelen vagyok az írásban a légzésben. Megvilágosodni annyi hogy tudod mi miért történik az életben. Hogy számodra mit hoz ez? Háát az majd kiderül neked ha felteszed a megfelelő kérdéseket. :)
2020. febr. 11. 07:46
 7/14 -remete- ***** válasza:
0%
Jah nincs olyan hogy csettintesz és uh... de van olyan hogy csttintesz és uh...
2020. febr. 11. 07:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Erről tudsz írni bővebben?

2020. febr. 11. 11:51
 9/14 -remete- ***** válasza:
23%
Ha jól teszed fel a kérdésed igen. Ha nem csak jelszünetet lesz. Ha érdemben akarsz ezzel foglalkozni lell hogy keresd. Kell hogy olvass a témában és legyen egy vezérfonalad amire végig tudsz koncentrálni.
2020. febr. 11. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
63%

Találsz egy valódi megvilágosodott mestert

De vigyázz mert szélhámosokkal Dunat lehet rekeszteni!

2020. febr. 11. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!