Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magyarországon végzett már...

Magyarországon végzett már valaki Szokusinbucu-t (önmumifikációt)?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van még valahol olyan buddhista közösség, ahol ezt a mai napig alkalmazzák?

Szerintetek tényleg sikerült megvilágosodni így valakinek?

[link]

2018. máj. 30. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el igaz választ itt nem fogsz kapni. Aki ilyenekkel probalkozik/probalkozott,es ert is hozza az nem ezen az oldalon bobgeszget :d
2018. máj. 30. 22:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, én elvégeztem és megvilágosodtam.
2018. máj. 30. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha végzett is valaki, nem tud neked válaszolni, mert ugyan hogyan gépelhetne egy múmia?

.

Akinek sikerült, nem jött vissza még ismertetőt/toborzót tartani a módszerról, sikeréről.

.

Ha feltett szándékod -mert mi másért kérdeznéd- követni őt, kérlek, sikered esetén gyere vissza ide és világosíts meg minket!

2018. máj. 31. 07:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia, én két éve megcsináltam, kérdezz nyugodtan.
2018. máj. 31. 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kapok itt igaz választ.

Azt nem is vártam, hogy olyan ír, aki ezt végigcsinálta, hisz az lehetetlen. Pusztán arra voltam kíváncsi, hogy Magyarországon volt-e ilyen ember valaha, vagy valahol csinálják-e még.

Eszembe sincs mumifikálni magam élve, csak érdekel a téma. Egyszerűen érdekesnek találtam ezt, és csodálom azokat, akik képesek voltak ilyen áron megvilágosodni. Bár nem biztos, hogy a megvilágosodásig eljutottak, de az biztos, hogy normál tudatállapot ehhez már kevés.

2018. máj. 31. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy lenne lehetetlen, hogy valaki korábban megcsinálta, és most ír róla? Reinkarnáció, hahó!
2018. jún. 1. 11:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem reikarnálódnak tovább a megvilágosodottak. A buddhizmusban ez az elérendő cél, hogy ne szülessenek le többé.

Egyébként is úgy tartják, hogy ezek a múmiák élnek még mindig, csak nagyon mélyen meditálnak.

2018. jún. 1. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már temettem magamat be 2 hétre, se kaja, se pia, se levegő, elvileg a tüdőmet is szét kellett volna nyomnia a földnek, de mégis itt vagyok, és rendszeresen bújok a föld alá, ahol senki se zavar, nem feltétlen világosodnak meg azok, akik önmumifikációt végeznek, a másik meg, hogy leszületnek ugyan úgy, csak nem a földre :D
2018. jún. 2. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!