Magyarországon végzett már valaki Szokusinbucu-t (önmumifikációt)?
Egyáltalán van még valahol olyan buddhista közösség, ahol ezt a mai napig alkalmazzák?
Szerintetek tényleg sikerült megvilágosodni így valakinek?
Ha végzett is valaki, nem tud neked válaszolni, mert ugyan hogyan gépelhetne egy múmia?
.
Akinek sikerült, nem jött vissza még ismertetőt/toborzót tartani a módszerról, sikeréről.
.
Ha feltett szándékod -mert mi másért kérdeznéd- követni őt, kérlek, sikered esetén gyere vissza ide és világosíts meg minket!
Tényleg nem kapok itt igaz választ.
Azt nem is vártam, hogy olyan ír, aki ezt végigcsinálta, hisz az lehetetlen. Pusztán arra voltam kíváncsi, hogy Magyarországon volt-e ilyen ember valaha, vagy valahol csinálják-e még.
Eszembe sincs mumifikálni magam élve, csak érdekel a téma. Egyszerűen érdekesnek találtam ezt, és csodálom azokat, akik képesek voltak ilyen áron megvilágosodni. Bár nem biztos, hogy a megvilágosodásig eljutottak, de az biztos, hogy normál tudatállapot ehhez már kevés.
Nem reikarnálódnak tovább a megvilágosodottak. A buddhizmusban ez az elérendő cél, hogy ne szülessenek le többé.
Egyébként is úgy tartják, hogy ezek a múmiák élnek még mindig, csak nagyon mélyen meditálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!