Tényleg van olyan ember Magyarországon, aki képes az elméjével követ készíteni? Állítólag a két ujja közé koncentrálja az energiát, ami lassan kővé alakul.
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 19:35
2/15 anonim válasza:
Hogyne. Én egy egész kőbányát üzemeltetek. Szerinted az a sok kő honnan kerül oda?
3/15 anonim válasza:
Valami ilyesmit hallottam már én is. Sebestyén Balázs mesélte egyszer a tv-ben.
5/15 anonim válasza:
Úgye, ismered az einsteini anyag-energia képletet?
Számolni is csak-csak tudsz.
Akkor számítsad ki, 1 dekás kőhöz mekkora energiát kéne anyaggá véltoztatni!
Az az embertényleg nem nagy igényű, ha kővé alakítja az energiát, hiszen ugyanazzal az erővel aranyat, vagy platinát is előállíthatna!
6/15 Duenna válasza:
Igen, van! Ha értenéd az energia áramoltatását, akkor értenéd azt is, hogyan készít a spirituális mester követ az ujjai között, vagyis hogyan materializál a térből anyagot, ami tér nem üres, csak te annak látod, mert az energia láthatatlan. Ha érdekel a téma, akkor a neten rengeteg téma van ezzel kapcsolatban, ha meg csak vihogni akarsz rajta, mondván ez mekkora hülyeség, akkor itt az ideje, hogy abbahagyd a nevetést, mert azért, mert te nem ismered ezeket a dolgokat, attól még léteznek, legfeljebb te nem tudsz róla.
7/15 anonim válasza:
Én róla hallottam, hogy tud ilyet, de állítólag csak olyanoknak mutatja meg, akik spirituálisan érettek már rá. https://www.youtube.com/watch?v=v9P5fyIWkX4
8/15 anonim válasza:
Igen. Ezt Vágó is látta saját szemével és elismerte, hogy így van, !
9/15 anonim válasza:
#2 Én bányamérnök vagyok. De ezekszerint hiába. Más olcsóbban tud követ szolgáltatni ezekszerint... :'(
10/15 anonim válasza:
Ez mind semmi!
Saját szememmel láttam, hogy van olyan ember, aki üres kalapból nyulat tud elővenni.
A kővel ellentétben az még laktató és jó ízű is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!