Miért kiabál néhány ember, amikor vita alakul ki?
Azért, mert nem mindenki egy jámbor, bepunnyadt birka, vannak heves vérmérsékletű emberek. Én is ilyen vagyok, Nyilas, tűzjegy, rettentően idegesítenek az olyan emberek, akik látszólag mindig nyugodtak, nem húzzák fel magukat, deeeee ne félj, belül még évekig rágódnak egy semmi kis problémán! Én legalább kitombolom magam 5 perc alatt, és utána halálé nyugodt vagyok, már el is felejtem, mi volt a probléma, ezek meg még 5 év múlva is rágódnak, hogy hajjjajj x csúnyán nézett rám, vagy ezt és azt mondott...szánalmas...
Szóval engem pl. a hülye emberek tudnak úgy felidegesíteni, hogy ordítok, nem bírom az emberi hülyeséget, a gondolkodás hiányát, és ilyenkor kiabálok, tudom hogy ettől a másik nem lesz okosabb, de ebbe valahogy sosem tudok beletörődni.
Hallottam erről egy mesét, tudom, hogy ez nem a valóság, csak egy mese, viszont leírom, hátha érdekel valakit. :)
Amikor két ember összeveszik, a lelkük eltávolodik a másikétól, és ezt a köztük kialakult távolságot a kiabálással akarják áthidalni, hogy meghallják egymást.
○○○Vége○○○
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!