Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az oka, hogy a lapos Föld...

Mi az oka, hogy a lapos Föld hívők sorra jelennek meg Magyarországon hipotéziseikkel?

Figyelt kérdés

Itt egy nemrég feltöltött videó, amit találtam.

https://www.youtube.com/watch?v=WWDWZJKeu9A

2017. jan. 28. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi ostobaság, hülyeség és egyes esetekben fanatizmus. Plusz a trollok is képviseltetik magukat.
2017. jan. 28. 14:23
 2/18 A kérdező kommentje:

egy cikk nemrégről.

[link]

2017. jan. 28. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

A Lapos Föld elmélet jó pár száz éves, ahogy a Belső Föld elmélet is (melyet alá is támasztottak nemrégiben).

A neten évek óta keringenek videók és írások a lapos föld elméletről, azért mert kis hazánkban is felkapott lett, nem jelent semmit sem. Terjed az infó és egyre többen kapnak rá.

De mivel minden fraktál rendszerű és ahogy kicsiben úgy nagyban is, így a lapos föld elmélet simán megdönthető. Ha azt vesszük hogy egy bolygó egy női petesejt és a meteorok, kisbolygók a férfi oldalt képviseltetik, akkor egyből kiderül, hogy a bolygónak gömb formájúnak kell lennie. De ha tovább megyünk, akkor is az jön ki, hogy leginkább egy gömb szerű, tojásdad, formájú a bolygónk. De bárki vehet egy távcsövet és nézegethet más bolygókat.

De ilyenkor szoktam kérdezni az elmélet hívőitől, ha lapos, akkor mutassanak már képet az aljáról vagy valami bizonyítékot, mellyel alá tudják támasztani, de nem igen van.

Mindenki azt hisz amit akar, lelke rajta, de mérlegelni kell az infókat és nem majmolni valakit, aki ezt vagy azt mondta, de magában az elméletben sincs egyet értés, ez ebben a szép.

2017. jan. 28. 16:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én komolyan nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet ez egyáltalán egy létező elmélet.
2017. jan. 28. 16:19
 5/18 anonim válasza:
100%
Amikor nincsenek bizonyítékok, joggal mehet a találgatás. De könyörgöm, amikor a szociban, azt hiszem a TV-Híradóban egy kiképző MiG-21 sztratoszféra-repülést hajtott végre, gyerekkád méretűnek látszott a Balaton :) , és elég volt egy szelíd kameraemelés, hogy látsszon, milyen szép gömbölyű a Föld...
2017. jan. 28. 16:47
 6/18 anonim ***** válasza:
32%

Nemár ti most kajak azt akárjátok elhitetni az emberekkel ,hogy a' föld gömbölyű ??? XD

Nem is tudom ,hogy juthatott erre az emberiség ?

A' főld kicsit ovális ,minthogy gömbölyű .

Ezt kutatások bizonyítják .

2017. jan. 28. 17:10
 7/18 Psycho ***** válasza:
82%

Kicsit más irányt is felvetnék!

Lehet, hogy valójában egyre kevesebben vannak. Viszont a média az egyetlen csatorna, amin keresztül az aktivitásaikról értesülünk (értsd: akár akkor is, ha egyébként nem keresnénk őket célzottan). Ha pedig a médiumok az utóbbi időszakban kezdték el a korábbinál jobban körbejárni a témát (khm... lapos föld esetén ezt ők offenzív szófordulatnak titulálnák :D), vagyis többet kerülnek a hírekbe, akkor úgy tűnhet, hogy többen vannak.

A többi platformon (videomegosztó oldalak, blogok, fészbuk stb) pedig hatékonyabban találnak egymásra, így jobban tudnak harsogni.

btw, bocsi, a videót úgy 4 percig bírtam, utána lefőttek az áramköreim. :D

2017. jan. 29. 00:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valaki a lapos Föld elmélet mellet próbál érvelni, mindig elborzadok, hogy vannak ennyire hülye emberek is.
2017. jan. 29. 19:18
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Sok Lapos Föld hívő eldönti hogy különc lesz és ezentúl abban fog hinni hogy a Föld Lapos. Mindössze ennyi.
2017. jan. 30. 21:09
 10/18 anonim válasza:
83%
Aki nem hiszi el, hogy a föld lapos... Tudatlanok! HITETLENEK! ELJÖN AZ IDŐ!!! ELJÖN AZ IDŐ!... ja várj, ez nem a középkor.
2017. jan. 30. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!